Αστέρια στην άμμο: Καθηλωτικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Αστέρια στην άμμο θα δούμε πως η Αλεξία θεωρώντας πως τόσο η ίδια όσο και ο Μάξιμος έχουν πιεστεί αρκετά τις τελευταίες μέρες οργανώνει μια «μικρή απόδραση» σε ένα ειδυλλιακό μέρος. Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά η μοίρα θα τους παίξει περίεργα παιχνίδια.

Ο Ίωνας ξεναγεί την Αριάδνη στον ανεμόμυλο, η οποία αντιδρά αρνητικά μόλις ακούει πως ήταν η ερωτική φωλιά του Μάξιμου και της Αλεξίας. Η Μαριάννα με την Κλαίρη αποφασίζουν να κάνουν έφοδο στο σπίτι του Λουκά δίχως να γνωρίζουν πως φιλοξενεί την Νίκη. Εν τω μεταξύ ο Νικηφόρος, αφού η Ασπασία αρνείται να συναντήσει την Δέσποινα, αποφασίζει να δράσει μόνος του και να αρχίσει μία «επίθεση φιλίας» προκειμένου νε επιτύχει τους σκοτεινούς τους σκοπούς.

Αστέρια στην άμμο

Η Άννα, κολλητή φίλη της Αλεξίας, συζητά με τον Ανδρέα, για τον Μάξιμο και την Αλεξία και του εκμυστηρεύεται τις σκέψεις της. Η Μαριάννα μετά την επίσκεψη της στον Λουκά και την συνάντηση της με την Νίκη, τηλεφωνεί στον Αλέξανδρο. Η Δέσποινα αποφασίζει να ζητήσει από τον Θοδωρή ένα νέο αντίγραφο της συνομιλίας Μάξιμου-Νικηφόρου. Ο Λουκάς ενώ βρίσκεται στο νοσοκομείο δέχεται ένα ακόμη απειλητικό μήνυμα. Στο Κάστρο του Μονόλιθου και ενώ ο Μάξιμος απολαμβάνει με την Αλεξία στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, λαμβάνει ένα προειδοποιητικό μήνυμα.

Ο Νικηφόρος πιέζει την Ασπασία να επισκεφτεί την Δέσποινα και να της μιλήσει για το γάμο του Μάξιμου με την Αλεξία. Η Ασπασία του λέει πως αυτός ο γάμος δεν πρέπει να γίνει ποτέ αρνούμενη όμως να του αποκαλύψει το λόγο. Η Αριάδνη κάνει έφοδο στο γραφείο του Μάξιμου και τον εκβιάζει με κάποιες φωτογραφίες που έχει στα χέρια της. Την ίδια στιγμή ο Θοδωρής παρακολουθεί την συζήτηση από τη κρυφή κάμερα που έχει βάλει στο γραφείο του Μάξιμου και ειδοποιεί τον Αλέξανδρο. Ο Λουκάς συνεχίζει να δέχεται απειλητικά μηνύματα και πλέον αρχίζει να ανησυχεί.

Αστέρια στην άμμο

Η Νίκη βρίσκεται ακόμα στα χέρια των απαγωγέων της. Ο Λουκάς βρίσκεται σε πανικό και δεν ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος, προκειμένου να κερδίσει λίγο χρόνο. Όμως ο κλοιός έχει στενέψει επικίνδυνα και πρέπει να βρει πολύ σύντομα τα χρήματα που χρωστά. Η Μαριάννα προσπαθεί να βρει ταίρι για τον Λουκά και εφευρίσκει διαφόρους τρόπους για να τον φέρει κοντά με την Χρυστάλλα. Η Αλεξία διοργανώνει ένα πάρτι στο σπίτι της για όλη την παρέα και η Αριάδνη βρίσκει ευκαιρία να πιέσει ακόμη περισσότερο τον Μάξιμο.

Η Άννα αναθέτει στον Θοδωρή μια ιδιαίτερη και εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση που σχετίζεται με κάποιο πρόσωπο από την παρέα. Ο Ίωνας αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει με την Αριάδνη και αποφασίζει να την ρωτήσει ευθέως. Η Δέσποινα προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Ασπασία χωρίς όμως να γίνει αντιληπτή από τον Απέργη. Η Αριάδνη πείθει την Αλεξία να την συναντήσει καθώς αυτό που θα της αποκαλύψει ίσως αλλάξει εντελώς τα δεδομένα και κλονίσει ανεπανόρθωτα τον επικείμενο γάμο της με τον Μάξιμο.

Προηγούμενο άρθροΕπενδυτικές ευκαιρίες σε startups στο Demo Day του OK!Thess
Επόμενο άρθροΛΟΤΤΟ 21/9/19: [Κλήρωση 2055] Δείτε ποιοι αριθμοί κερδίζουν