You are currently viewing Αστέρια στην άμμο: Όσα θα δούμε την Τετάρτη 24/9/19 στο Επεισόδιο 10

Αστέρια στην άμμο: Όσα θα δούμε την Τετάρτη 24/9/19 στο Επεισόδιο 10

Τι θα δούμε στης σειρά Αστέρια στην άμμο την Τετάρτη 25/9; Θα δούμε πως ο Νικηφόρος πιέζει την Ασπασία να επισκεφτεί την Δέσποινα και να της μιλήσει για το γάμο του Μάξιμου με την Αλεξία.

Η  Ασπασία του λέει πως αυτός ο γάμος δεν πρέπει να γίνει ποτέ αρνούμενη όμως να του αποκαλύψει το λόγο. Η Αριάδνη κάνει έφοδο στο γραφείο του Μάξιμου και τον εκβιάζει με κάποιες φωτογραφίες που έχει στα χέρια της. Την ίδια στιγμή ο Θοδωρής παρακολουθεί την συζήτηση από τη κρυφή κάμερα που έχει βάλει στο γραφείο του Μάξιμου και ειδοποιεί τον Αλέξανδρο. Ο Λουκάς συνεχίζει να δέχεται απειλητικά μηνύματα και πλέον αρχίζει να ανησυχεί.

Σενάριο:Ρένα Ρίγγα
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Νικολαϊδης
Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρος Λαγούτης, Σοφία Βογιατζάκη, Λουκία Πιστιόλα, Ρένος Ρώτας, Λαμπρινή Σκρέκα, Φώτης Κάραλης, Λυδία Σγουράκη, Στέλιος Ανδρονίκου, Έλενα Πιερίδου, Θεόφιλος Πασχάλης, Βερόνικα Ηλιοπούλου, Γιώργος Αναγιωτός, Αστέρω Κυπριανού, Άννα Μπεζάν, Χριστίνα Παγκάλη, Ελευθερία Ανδρέου, Ελένη Διαμαντίδου, Θανάσης Δρακόπουλος, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Μανώλης Μιχαηλίδης, Έλενα Ευσταθίου κ.ά