You are currently viewing Η δική μας οικογένεια: Ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Νεφέλη αθέτησε τη συμφωνία τους

Η δική μας οικογένεια: Ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Νεφέλη αθέτησε τη συμφωνία τους

Στο 58ο επεισόδιο, της σειράς “Η δική μας οικογένεια”, που θα προβληθεί τη Τετάρτη 21/12, θα δούμε πως η Νεφέλη και η Καίτη κάνουν κοπάνα από το σχολείο, αλλά για κακή τους τύχη τις βλέπει η Ευδοκία.

Ο καβγάς του Διονύση με την Αγγελική ταράζει το Δημήτρη που αποφασίζει να κάνει μια συζήτηση και με τους δύο. Ο Ορέστης απαιτεί να μάθει γιατί έχει το συμβόλαιο του Λάιου ο πατέρας του. Ο δικηγόρος Καραμανώλης κάνει άλλη μία αιφνιδιαστική επίσκεψη στην εταιρεία. Η Νεφέλη και η Καίτη κάνουν κοπάνα από το σχολείο, αλλά για κακή τους τύχη τις βλέπει η Ευδοκία. Ο Παύλος βλέπει το Μιχάλη και τη Μυρτώ μαζί και νομίζει ότι την έχασε για πάντα. Ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Νεφέλη αθέτησε τη συμφωνία τους και την βγάζει από την ομάδα, ενώ ο Σπύρος ανακαλύπτει ένα ένα τα μυστικά του Σέργιου… Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η ζήλεια της Ειρήνης για την Αγγελική αρχίζει να γίνεται ανεξέλεγκτη. Η Μάρθα αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να βοηθήσει την κόρη της.