You are currently viewing Power of love 24/2/19: Ποιοι παίκτες προστατεύτηκαν από τους συμπαίκτες τους;

Power of love 24/2/19: Ποιοι παίκτες προστατεύτηκαν από τους συμπαίκτες τους;

Στο σημερινό επεισόδιο του Power of love τα κορίτσια του σπιτιού ψήφισαν για τον παίκτη που θέλουν να προστατέψουν από τα αγόρια.

Πως ψήφισαν οι παίκτες; Η Ζένια και η Ολυμπία ψήφισαν τον Βασίλη, η Άννα τον Τζόνη, η Ιόλη στον Αλέξανδρο, η Ρένια ψήφισε τον Βασίλη, η Κατερίνα στον Τζόνη, η Λένια ψήφισε το Βασίλη, η Μαργαρίτα ψήφισε τον Τζόνη. Ο παίκτης που πήρε την ασυλία ήταν ο Βασίλης Χαλκιάς.

Πως ψήφισαν οι άντρες; Ο Βασίλης ψήφισε τη Ζένια, ο Φίλιππος έδωσε και εκείνος την θετική του ψήφο στη Ζένια, ο Αλέξανδρος ψήφισε την Άννα γιατί πιστεύει πως κινδυνεύει. Στη συνέχεια ψήφισε ο Τζόνι Αμπατζόπουλος την Άννα, τον ίδιο έκανε και ο Παύλος. Ο Πάνος έδωσε και εκείνος την θετική του ψήφο στην Άννα. Ο Αντώνης και ο Ίον ψήφισαν την Ζένια. Τα δύο κορίτσια ήρθαν σε ισοπαλία και έτσι το λόγο πήραν τα κορίτσια. Η Ζένια Σολδάτου ψηφίστε θετικά από την Ολυμπία, την Ιόλη, τη Ρένια και την Λένια, ενώ η Άννα Ελευθερίου ψηφίστηκε από την Κατερίνα και την Μαργαρίτα. Έτσι η Ζένια προστατεύτηκε από το σπίτι τον κοριτσιών.