You are currently viewing Power of love: Ποιος παίκτης αποχώρησε σήμερα 24/2/19

Power of love: Ποιος παίκτης αποχώρησε σήμερα 24/2/19

Στο σημερινό Gala του Power of love αποχώρησε ένας παίκτης. Αρχικά τα αγόρια και τα κορίτσια του σπιτιού ψήφισαν θετικά τους παίκτες που ήθελα να προστατέψουν από την ψηφοφορία.

Τα κορίτσια προστάτεψαν με την ψήφο τους τον Βασίλη Χαλκιά, ενώ τα αγόρια ψήφισαν τη Ζένια και την Άννα. Έτσι αφού υπήρξε ισοψηφία ανάμεσα στις δύο κοπέλες, στη συνέχεια τα κορίτσια του σπιτιού πήραν την απόφαση και έτσι προστάτεψαν την Ζένια. Πως ψήφισαν οι παίκτες για αποχώρηση;

Η Ζένια ψήφισε για αποχώρηση τον Φίλιππο.
Ο Βασίλης ψήφισε για αποχώρηση την Ιόλη.
Η Ολυμπία δεν είδαμε τη ψήφισε.
Ο Φίλιππος ψήφισε την Κατερίνα.
Η Άννα δεν είδαμε τη ψήφισε.
Ο Αλέξανδρος δεν είδαμε τη ψήφισε.
Η Κατερίνα ψήφισε τον Φίλιππο.
Ο Τζόνι ψήφισε τη Ρένια.
Η Ρένια δεν είδαμε τη ψήφισε.
Ο Παύλος ψήφισε τη Ρένια.
Η Ιόλη δεν είδαμε τη ψήφισε.
Ο Πάνος ψήφισε την Ιόλη.
Η Έλενα ψήφισε τον Τζόνι.
Ο Αντώνης ψήφισε την Κατερίνα.
Η Μαργαρίτα δεν είδαμε τη ψήφισε.
Ο Ίον ψήφισε την Άννα.

Η Μαρία Μπακοδήμου πήρε την κάλπη και ξεκίνησε να ανοίγει τους ψήφους. Ακολουθεί η σειρά με την οποία άνοιξε τους ψήφους για την καταμέτρηση: Φίλιππος, Ιόλη, Τζόνι, Φίλιππος, Άννα, Ρένια, Φίλιππος, Κατερίνα, Φίλιππος, Ιόλη, Φίλιππος, Κατερίνα, Ρένια, Φίλιππος, Φίλιππος, Ρένια. Όλα τα κορίτσια ψήφισαν τον Φίλιππο εκτός από τη Λένια.

Η Ρένια Τσακίρη και ο Φίλιππος Αρβανίτης ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η Ρένια διάλεξε για το Κόκκινο δωμάτιο τον Αντώνη, ενώ ο Φίλιππος διάλεξε τη Λένια.

Η Μαργαρίτα Νέρτζη και ο Παύλος Παπαδόπουλος που ήταν οι πιο αγαπημένοι παίκτες του κοινού σηκώθηκαν για να ανακοινώσει η Μαρία τον πιο αγαπημένο ανάμεσα στους δύο. Ποιος κέρδισε τα χρήματα και ποιος προστάτεψε το σπίτι του; Ο αγαπημένος παίκτης που κέρδισε 2.500 ευρώ και προστάτεψε το σπίτι του είναι η Μαργαρίτα Νέρτζη. Έτσι ο Φίλιππος αποχώρησε από το σπίτι του Power of love.

Στη συνέχεια η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε τα αποτελέσματα από την αρνητική ψηφοφορία. Ο παίκτης που συγκέντρωσε τους περισσότερους αρνητικούς ψήφους είναι ο Φίλιππος που ήδη αποχώρησε από την ψηφοφορία του κοινού. Έτσι προχώρησαν στον αμέσως επόμενο και ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους μετά το Φίλιππο ήταν ο Αντώνης. Έτσι ο Αντώνης είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι του Power of love. Δείτε εδώ τα βιογραφικά των παικτών και τις ηλικίες τους