You are currently viewing My style rocks: Ποια παίκτρια αποχώρησε και ποια κέρδισε το έπαθλο;

My style rocks: Ποια παίκτρια αποχώρησε και ποια κέρδισε το έπαθλο;

Ποια παίκτρια αποχώρησε και ποια κέρδισε το αποψινό έπαθλο; Ως Super Models παρέλασαν σήμερα στο Gala του «My Style Rocks» του ΣΚΑΪ. Οι διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους για να πείσουν ως super models για μια βραδιά.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Mπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος αναζήτησαν την πιο στιλάτη εμφάνιση. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχτηκε για τέταρτη κριτή τη Γωγώ Μαστροκώστα. Στο πλατό βρέθηκαν οι Vegas όπου ανέβασαν τη διάθεση στα ύψη. Η  νικήτρια της βραδιάς που έφυγε με 2500 ευρώ είναι η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη. Η Ρόζα βγήκε αυτόματα υποψήφια λόγω του πέναλτι που είχε μέσα στην εβδομάδα. Τέσσερις υποψήφιες για αποχώρηση ήταν η Εύα, η Κωνσταντίνα Σουλτάτη, η Πατρίτσια, η Κόνι όπου τα κορίτσια ανάμεσα στις τέσσερις έσωσαν την Εύα. Έτσι απέναντι στην κριτική επιτροπή έκατσαν η Ρόζα, η Κωνσταντίνα Σουλτάτη, η Πατρίτσια και η Κόνι. Οι κριτές θέλησαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στην Κόνι και στην Ρόζα. Στη συνέχεια οι κριτές αποφάσισαν για το ποια παίκτρια θα αποχωρήσει από το My style rocks. Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος ψήφισε για αποχώρηση την Πατρίτσια, ενώ η Μπέττυ Μαγγίρα ψήφισε την Κωνσταντίνα. Ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν εκείνος που έκρινε το αποτέλεσμα και έτσι με τη σειρά του ψήφισε για αποχώρησε την Πατρίτσια η οποία και τελικά ήταν εκείνη που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Βασίλης Παναγιωτίδης

Ο Βασίλης Παναγιωτίδης είναι 35 χρονών και είναι συντάκτης και φωτογράφος. Έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη.