You are currently viewing «Ποιός Παπαδόπουλος;»: Ο Γιάννης είναι στο τσακ να αποκαλύψει την αλήθεια στην Περιστέρα (τρέιλερ)

«Ποιός Παπαδόπουλος;»: Ο Γιάννης είναι στο τσακ να αποκαλύψει την αλήθεια στην Περιστέρα (τρέιλερ)

Στο 45ο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Ποιός Παπαδόπουλος;», που θα προβληθεί την Τρίτη 18 Απριλίου, θα δούμε πως η βίλα θα μετατραπεί σε τηλεοπτικό στούντιο…

Η Άντζυ κάνει μια τελευταία απόπειρα να πάρει εκδίκηση από τους Παπαδόπουλους, αλλά η δαιμόνια Μελίνα έχει ήδη προνοήσει και μαζί με τον Αρίστο, τον Παύλο και την Λίλα τη βάζουν στη θέση της μια και καλή! Και αφού ο Αρίστος «μαζέψει» και τον Γιάννη, ο οποίος είναι στο τσακ να τα αποκαλύψει όλα στην Περιστέρα γιατί θεωρεί ότι αυτή του θίγει τον ανδρισμό και την γοητεία του, η Λίλα ανακοινώνει σε όλους πως την θέση management των «Από Καρδιάς» αναλαμβάνει πλέον η Μελίνα, η οποία απ’ την πρώτη κιόλας στιγμή είναι γεμάτη ιδέες για την προώθηση των προϊόντων.

Μάλιστα, δεν αργεί να βάλει σε εφαρμογή και την πρώτη της ιδέα: μια διαφήμιση στην οποία θα συμμετάσχει όλη η οικογένεια μαζί και η οικογένεια του Παύλου και της Λίλας! Έτσι, η βίλα θα μετατραπεί σε τηλεοπτικό στούντιο, όμως ο ερασιτεχνισμός των «ηθοποιών» θα προκαλέσει πονοκέφαλο στον σκηνοθέτη που έχει αναλάβει το διαφημιστικό. Όλα θα αλλάξουν βέβαια όταν αναλάβουν δράση ο Γιάννης, η Μάρθα και η Ρούλα που θα λάμψουν με το φυσικό τους ταλέντο…Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Γιάννης, πλημμυρισμένος από ενοχές, σκέφτεται να πει την αλήθεια στην γυναίκα του και τότε είναι που όλοι θα πέσουν πάνω του να τον μαζέψουν με νύχια και με δόντια!