You are currently viewing «Αυτή η νύχτα μένει»: Το άρθρο του Σταματιάδη προκαλεί πανικό στο Στέλιο

«Αυτή η νύχτα μένει»: Το άρθρο του Σταματιάδη προκαλεί πανικό στο Στέλιο

Στα επόμενα επεισόδια, το 51ο, της σειράς “Αυτή η νύχτα μένει” που θα προβληθούν την Παρασκευή 10/3, θα δούμε πως η Ζέτα έρχεται πιο κοντά με το Σταύρο, καθώς εκείνος την πολιορκεί όλο και πιο στενά.

Ο Χρήστος προσπαθεί μάταια να ξεφορτωθεί τη Φωφώ που συνεχίζει να τον εκβιάζει ενώ η Βρεττώ ανακαλύπτει πως λείπουν χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό της. Η Φωτεινή επιστρέφει στο σπίτι της, κάνοντας χαρούμενη την Εύη. Ο Πόντικας προσπαθεί να επισκεφτεί την Μυρτώ στην κλινική αλλά αντιμετωπίζει την άρνηση των γιατρών. Η Ζέτα έρχεται πιο κοντά με το Σταύρο, καθώς εκείνος την πολιορκεί όλο και πιο στενά.

Το άρθρο του Σταματιάδη προκαλεί πανικό στο Στέλιο, ενώ ο Στρατής αντιλαμβάνεται πως η Φωφώ γνωρίζει ποιος σκότωσε τον Νώντα Παραδείση. Ο Διαγόρας αποφασίζει να κάνει εγκαίνια για τη «νέα εποχή» στο «Όνειρο» και η εμφάνιση του Γιάννη Ντόκου είναι μόνο μία από τις εκπλήξεις του. Δείτε τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Σταύρος αρχίζει να κερδίζει έδαφος στη διεκδίκηση της καρδιάς της Ζέτας, ενώ ο Διαγόρας χειροκροτεί τον σαρωτικό Χρήστο συνεχίζοντας μεθοδικά να απλώνει τα δίχτυα του.

«Αυτή η νύχτα μένει», εκτάκτως Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:40