You are currently viewing «Ποιός Παπαδόπουλος;»: Ο Αρίστος ψάχνει  τρόπο να ξεσκεπάσει την Μελίνα (τρέιλερ)

«Ποιός Παπαδόπουλος;»: Ο Αρίστος ψάχνει τρόπο να ξεσκεπάσει την Μελίνα (τρέιλερ)

Στο επόμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς «Ποιός Παπαδόπουλος;», το 46ο, που θα προβληθεί την Δευτέρα 24/4, θα δούμε πως η Περιστέρα ανακαλύπτει ότι ο λόγος που ο Φώτης τσακώθηκε με τη γυναίκα του…

Οι Παπαδόπουλοι φιλοξενούν στη βίλα τον φίλο του Γιάννη, τον Φώτη, και η Μελίνα τρελαμένη από το άγχος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει το γεγονός ότι αυτός τη γνωρίζει από παλιά. Ο Αρίστος από την άλλη νομίζει ότι υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα στη γυναίκα του και τον φιλοξενούμενο, και ψάχνει τρόπο να τους ξεσκεπάσει… Και ενώ ο Γιάννης και ο Φώτης αποφασίζουν να μάθουν γκολφ σκάβοντας τρύπες στον κήπο, η Περιστέρα ανακαλύπτει ότι ο λόγος που ο Φώτης τσακώθηκε με τη γυναίκα του, την Γιώτα, είναι… ένα σπασμένο βάζο.

Έτσι η Μελίνα, που θέλει πάση θυσία να τον κάνει να ξεκουμπιστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται από τη βίλα, πριν του ξεφύγει τίποτα και «καρφωθούν», για να του τα ξαναβρεί με τη γυναίκα του, επιστρατεύει μέχρι και την αρχαία ιαπωνική τέχνη του Κιντσούγκι! Τα μόνα που θα χρειαστούν οι Παπαδόπουλοι γι’ αυτό, είναι η τέχνη της Μελίνας στην επιδιόρθωση των κεραμικών, ένα ασύρματο ακουστικό και… τα σκουπίδια της Γιώτας, τα οποία αναλαμβάνουν να κλέψουν ο Γιάννης με τον Αρίστο. Αλλά ανεξάρτητα από όλα αυτά, φαίνεται πως η Μελίνα θα αναγκαστεί τελικά να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για το άγριο παρελθόν της…Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Λίλα ανακοινώνει σε όλους πως την θέση management των «Από Καρδιάς» αναλαμβάνει πλέον η Μελίνα, η οποία απ’ την πρώτη κιόλας στιγμή είναι γεμάτη ιδέες για την προώθηση των προϊόντων.