You are currently viewing Σασμός: Δείτε πρώτοι 2 αποσπάσματα από το σημερινό επεισόδιο πριν την προβολή του

Σασμός: Δείτε πρώτοι 2 αποσπάσματα από το σημερινό επεισόδιο πριν την προβολή του

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, θα δούμε μεταξύ άλλων την Αιμιλία να ζητάει να αυξηθεί η φύλαξη του Αντώνη και τον Σταύρο να συνομιλεί με τον πατέρα του. Δείτε και τα 2 βίντεο πριν την προβολή του επεισοδίου.

Σκηνή με την Στέλλα και την Αιμιλία

Στέλλα: Αυτό που ο Ευθύμης πήρε τον Δημήτρη για να μάθει σε ποιο νοσοκομείο είναι ο Αντώνης δεν μου αρέσει καθόλου.

Αιμιλία: Ούτε και σε μένα αρέσει, κάτι ετοιμάζει αυτός. Υπάρχει πάντα ένας αστυνομικός έξω από το θάλαμο του Αντώνη, η βάρδια αλλάζει ανά 12ωρο.

Στέλλα: Αιμιλία μήπως δεν φτάνει μόνο ένας; Μήπως πρέπει να αυξηθούν οι άνθρωποι γιατί ο ένας μπορεί κάτι να πάθει κάτι να του τύχει αν ο Ευθύμης θέλει να του κάνει κακό αυτό θα περιμένει.

Αιμιλία: Για περίμενε.

Αιμιλία: Ντίνα πρέπει να αυξηθεί η φύλαξη του Φραγκιαδάκη. Πάρε τον Διοικητή Ηρακλείου και πες του να βάλει έναν πρόσθετο αστυνομικό, πες ότι το ζητάω εγώ.

Αιμιλία: Ας μη μας πιάνει πανικός η αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της. Για τον διοικητή Ρεθύμνου πρόκειται. Πάμε γιατί έχω στήσει το Δημήτρη στην ταβέρνα και με περιμένει;

Στέλλα: Ναι.

Σκηνή με τον Σταύρο και τον πατέρα του

Σταύρος: Πατέρα δεν ξέρεις τι πέρασα για να φτάσω εκεί που έφτασα. Ήμουνα με μία γυναίκα που ήτανε δίπλα μου και η καρδιά της και η σκέψη της ήταν με άλλον. Από την αρχή συνέβαινε αυτό δεν μπορώ να τα βρω με την Αργυρώ δεν μπορώ.

Μήτσος: Πάντα είχα στη σκέψη μου τον Βαγγέλη και ήσουνα εσύ αυτός που τον ξελάσπωνε. Όταν μου είπε ότι θα κατέβει στην Κρήτη σκοτείνιασα λέω πάει θα μπλέξει χειρότερα. Ώσπου ήρθα εδώ και βρήκα εσένα σε αυτό το χάλι να σε κατηγορούνε, να έχεις καταστρέψει τη ζωή σου. Γιατί βρε πουλάκι μου; Γιατί αγόρι μου; Πού είναι ο Σταύρος που ανάθρεψα;