You are currently viewing Σασμός: Ο Λευτέρης αποκαλύπτει στη Θοδώρα την αλήθεια για την Έλενα (sneak preview)

Σασμός: Ο Λευτέρης αποκαλύπτει στη Θοδώρα την αλήθεια για την Έλενα (sneak preview)

Στο 109ο επεισόδιο της σειράς “Σασμός“, που θα προβληθεί απόψε στις 21.00, θα δούμε πως ο Παύλος βρίσκει τρόπο να χτυπήσει τον Ευθύμη…

Η Θοδώρα ζητά από τον Λευτέρη να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια, όσα μαθαίνει όμως τη συγκλονίζουν. Η Βασιλική ανησυχεί και αναζητά τον Μαθιό, ενώ εκείνος μαζί με τη μητέρα του πηγαίνουν στο σπιτάκι στο βουνό για να βρουν το όπλο του φόνου του Στεφανή. Κάποιος, όμως, βρίσκεται ήδη εκεί και θα έχουν μία συνάντηση που θα απειλήσει να ανατινάξει τα πάντα στον αέρα: Αργυρώ και Αστέρης είναι εκεί!

Ο Λευτέρης μαθαίνει από τον Ευθύμη την παρέμβαση του Παύλου και προειδοποιεί τον Νικηφόρο και τον Μανόλη για τις προθέσεις του. Ο Παύλος από την άλλη βρίσκει επιτέλους τον τρόπο να χτυπήσει τον Ευθύμη.  Το φευγιό της Νάντιας από το σπίτι και οι απειλές του πατριού της πιέζουν τη Βασιλική. Ενώ Αστέρης και Αργυρώ καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ακόμα επίθεση της Καλλιόπης, που βρίσκεται ακόμα σε απόγνωση από την νεροποντή και τον κίνδυνο που κυκλώνει κάθε μέρα και περισσότερο τον Μαθιό. Καθώς ο Σταύρος είναι έτοιμος πια να κάνει το αποφασιστικό βήμα, χάνει τις αισθήσεις του. Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr. 

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Βασιλική ανησυχεί για τον Μαθιό, την ίδια ώρα που ο Ευθύμης κάνει μια δελεαστική πρόταση στον Τόλη.  Ο Μαθιός και η Καλλιόπη πηγαίνουν να βρουν το όπλο του φόνου του Στεφανή.