You are currently viewing Σασμός: Ο Μανόλης αποφασίζει να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Φαρμάκη (τρέιλερ+sneak preview)

Σασμός: Ο Μανόλης αποφασίζει να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Φαρμάκη (τρέιλερ+sneak preview)

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς “Σασμός“,το 108ο, που θα προβληθεί την Δευτέρα 3 Απριλίου, θα δούμε πως η Θοδώρα ζητά το λόγο από την Έλενα για το δώρο που έκανε στον Λευτέρη …

Η Μαρίνα περνά κρίσιμες ώρες στο νοσοκομείο στο πλευρό του Αντώνη. Η Βασιλική ανησυχεί για τον Μαθιό, ενώ την ίδια ώρα η Νάντια φεύγει οριστικά από το σπίτι των Σταματάκηδων. Η Θοδώρα ζητά το λόγο από την Έλενα για το δώρο που έκανε στον Λευτέρη, αλλά εκείνη θα της αποκαλύψει κάτι, που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό.




Ο Λευτέρης πετά τον Γιώργη* έξω από το μπαρ, εκείνος ωστόσο δεν φεύγει χωρίς να απειλήσει τη Νάντια. Ο Μανόλης αποφασίζει να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Φαρμάκη, εκείνος όμως διατηρεί έναν  άσσο στο μανίκι του.

Δείτε sneak preview 1




Η Βασιλική ανησυχεί για τον Μαθιό, την ίδια ώρα που ο Ευθύμης κάνει μια δελεαστική πρόταση στον Τόλη.  Ο Μαθιός και η Καλλιόπη πηγαίνουν να βρουν το όπλο του φόνου του Στεφανή. Κάποιος, όμως, βρίσκεται ήδη εκεί και θα έχουν μία συνάντηση που θα απειλήσει να ανατινάξει τα πάντα στον αέρα. Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr. 

Δείτε sneak preview 2




Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Ευθύμης ερευνά τα όσα έμαθε από το γράμμα του Κώστα, ενώ ο Τόλης θα έχει έναν απρόσμενο επισκέπτη στην καντίνα. Ο Μανόλης αποφασίζει, με την παραίνεση του Παύλου, να αντιμετωπίσει τον Φαρμάκη στα ίσα.

*Στο ρόλο του Γιώργη ο Θοδωρής Προκοπίου