You are currently viewing Άσε μας ρε μαμά: Η Αλίκη θα μάθει κάτι που θα την δυσαρεστήσει

Άσε μας ρε μαμά: Η Αλίκη θα μάθει κάτι που θα την δυσαρεστήσει

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ» θα δούμε πως στο σπίτι του Δημήτρη καταφτάνει ο Στέφαν και όλοι προσπαθούν να συνηθίσουν τις «γλύκες» του με την Γεσθημανή.

Η Ρωξάνη αποκαλύπτει στον Άρη ότι και αυτή και ο Θωμάς γνωρίζουν για την σχέση του με την Δανάη και του ζητάει να βάλει τέλος, ενώ η Αλίκη ετοιμάζει γκουρμέ δείπνο με Γάλλο Σεφ για την οικογένειά της αλλά και…τον Ορέστη. Στο μεταξύ, στο σπίτι του Δημήτρη καταφτάνει ο Στέφαν και όλοι προσπαθούν να συνηθίσουν τις «γλύκες» του με την Γεσθημανή. Κι ενώ η Τζοβάνα προσπαθεί να αποφασίσει αν θα κινηθεί δικαστικά κατά του Άλεξ για τον ξυλοδαρμό του Άρη, η Αλίκη θα μάθει ότι η κόρη της έχει σχέση με τον εγγονό της θανάσιμης εχθρού της, της Ρωξάνης!

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Σοφία μπριζώνει τον Άλεξ για τη Δανάη και τον Άρη, με αποτέλεσμα να ορμήσει στον Άρη με άγριες διαθέσεις. Όταν όμως φτάσουν στο σχολείο η Τζοβάνα κι ο Μενέλαος θα καταλάβουν ότι τελικά κάτι κάνουν σωστά τόσον καιρό. Κι ενώ η Γεσθημανή ζει τη ρουτίνα της βοηθώντας τον Δημήτρη, μια ανατροπή την περιμένει … 

Στο ρόλο του Στέφαν, ο Δημήτρης Πετρόπουλος.