You are currently viewing Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης και η Κορίνα θα έχουνε ακόμα έναν άσχημο καυγά κι αυτή τη φορά η αφορμή θα είναι ο Μπάμπης

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης και η Κορίνα θα έχουνε ακόμα έναν άσχημο καυγά κι αυτή τη φορά η αφορμή θα είναι ο Μπάμπης

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε πως o παπά-Γρηγόρης αποφασίζει να βοηθήσει στην ανεύρεση των πτωμάτων του Ορφανίδη και των συντρόφων του και προχωράει σ’ ένα παράτολμο σχέδιο.

Ο Λάμπρος πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την εγκυμοσύνη της Ελένης κι αποφασίζουν να μοιραστούν τα ευχάριστα με όλο το χωριό. Ο παπά-Γρηγόρης αποφασίζει να βοηθήσει στην ανεύρεση των πτωμάτων του Ορφανίδη και των συντρόφων του και προχωράει σ’ ένα παράτολμο σχέδιο. Ο Ζάχος υποδέχεται ξανά τη Μάρω, η οποία θα του μεταφέρει ένα νέο που θα τον αναστατώσει. Ο Μελέτης και η Κορίνα θα έχουνε ακόμα έναν άσχημο καυγά κι αυτή τη φορά η αφορμή θα είναι ο Μπάμπης. Η Ουρανία δέχεται ακόμα μια απρόσμενη πρόταση απ’ τον Σαραντόπουλο που θα τη βάλει σε δίλημμα. Ο Δούκας βάζει σε κίνδυνο όλη την περιουσία του, για να σώσει το Διαφάνι. Ο Ζάχος ενημερώνει τον Νικηφόρο για τη δράση της Ασημίνας και τα αποτελέσματα θα είναι απρόβλεπτα. Η Μυρσίνη δέχεται πρόταση συμμαχίας από έναν πολύ επικίνδυνο άνθρωπο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο έίδαμε πως o Παναγιώτης είναι αποφασισμένος ν’ αποκαλύψει τα αισθήματά του στη Βιολέτα, ενώ ο Ζαχαρίας θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια μεγάλη αλήθεια. Ο Ζάχος προάγεται σε Αντισυνταγματάρχη και οργανώνει ένα πάρτι στο σπίτι του, μόνο που δεν θα έχει την κατάληξη που θέλει. Η Σοφούλα και η Κορίνα θα κάνουν μια καινούρια αρχή στη γνωριμία τους.