You are currently viewing 911 Διαβάστε τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

911 Διαβάστε τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

«9-1-1»: Μία συναρπαστική σειρά γεμάτη δράση και ένταση από τον ΣΚΑΙ σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση καθημερινά στις 00.00

Το «9-1-1» παρακολουθεί το υπεράνθρωπο έργο των ανθρώπων που καλούμε στις πιο τρομακτικές, τραγικές και σοκαριστικές στιγμές της ζωής μας: των πυροσβεστών, των αστυνομικών, των πρώτων ανταποκριτών κάθε είδους. Αυτών που έχουν καθήκον να μας σώσουν από τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Η σειρά είναι δημιουργία του διδύμου των επιτυχιών Ράιαν Μέρφι και Μπράντλεϊ Μπιούκερ, που μας έχει χαρίσει κάποιες από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων δεκαετιών, όπως το Glee, το American Horror Story, το Nip/Tuck και το American Crime Story.

Πρωταγωνιστούν: Άντζελα Μπάσετ (Αθηνά Γκραντ), Πίτερ Κράουζε (Μπόμπι Νας), Όλιβερ Σταρκ (Έβαν Μπάκλεϊ), Αίσα Χιντς (Ενριέτα Γουίλσον), Κένεθ Τσόι (Χάουι Χαν), Κόνι Μπρίτον (Άμπι Κλαρκ), κ.ά.

Τι θα δούμε στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Επεισόδιο 9 – 1ο Κύκλος – Trapped – Δευτέρα 3 Αυγούστου

Σ’ αυτό το επεισόδιο, τα επείγοντα περιστατικά διαδέχονται το ένα το άλλο με καταιγιστικό ρυθμό. Ένας άστεγος άνδρας έχει παγιδευτεί μέσα σε ένα απορριμματοφόρο και κινδυνεύει να συνθλιβεί. Μια μητέρα με τον γιο της έχουν εγκλωβιστεί μέσα σε ένα ασανσέρ που έχει καταρρεύσει. Και ένα ζευγάρι έχει θαφτεί μέσα στο ίδιο του το σπίτι, κάτω από σωρούς άχρηστων αντικειμένων που έχει συλλέξει εδώ και χρόνια.

Επεισόδιο 10 – 1ος Κύκλος – A Whole New You – Τρίτη 4 Αυγούστου

Η ομάδα Άμεσης Δράσης καλείται να επέμβει σε ένα ασυνήθιστο περιστατικό διατάραξης της κοινής ησυχίας. Ακόμα, έρχεται αντιμέτωπη με έναν μυστήριο «θάνατο» στο γραφείο ενός μέντιουμ, και αργότερα πηγαίνει να βοηθήσει σε ένα τρομερό δυστύχημα με μοτοσυκλέτα. Ταυτόχρονα, η Αθηνά κάνει το πρώτο βήμα στη νέα της ζωή.

Επεισόδιο 1 – 2ος Κύκλος – Under Pressure – Τετάρτη 5 Αυγούστου

Είναι μια από τις πιο ζεστές μέρες της χρονιάς, όμως τα έκτακτα περιστατικά δεν σταματούν ποτέ. Ένα λεωφορείο γεμάτο τουρίστες αναγκάζεται να καλέσει την Άμεσο Δράση λόγω ενός περιστατικού βίας στον δρόμο. Ταυτόχρονα, ένας βετεράνος του στρατού χρειάζεται επειγόντως βοήθεια, καθώς έχει τραυματιστεί από μια χειροβομβίδα, η οποία βρίσκεται ακόμα σφηνωμένη στο πόδι του.

Επεισόδιο 2 – 2ος Κύκλος – 7.1 – Πέμπτη 6 Αυγούστου

Ένας τεράστιος σεισμός συγκλονίζει το Λος Άντζελες, και οι υπηρεσίες Άμεσης Δράσης σπεύδουν να διασώσουν τα θύματα που έχουν παγιδευτεί στα ερείπια ενός ξενοδοχείου υπό κατάρρευση.

Επεισόδιο 3 – 2ος Κύκλος – Help Is Not Coming – Παρασκευή 7 Αυγούστου

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του σεισμού και των φονικών μετασεισμών του. Ο Μπόμπι και η ομάδα του προσπαθούν να διασώσουν κι άλλους επιζώντες από το γκρεμισμένο ξενοδοχείο.