You are currently viewing 911 Οι επόμενες εξελίξεις στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

911 Οι επόμενες εξελίξεις στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

«9-1-1»: Μία συναρπαστική σειρά γεμάτη δράση και ένταση από τον ΣΚΑΙ σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση καθημερινά στις 00.00

Το «9-1-1» παρακολουθεί το υπεράνθρωπο έργο των ανθρώπων που καλούμε στις πιο τρομακτικές, τραγικές και σοκαριστικές στιγμές της ζωής μας: των πυροσβεστών, των αστυνομικών, των πρώτων ανταποκριτών κάθε είδους. Αυτών που έχουν καθήκον να μας σώσουν από τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Η σειρά είναι δημιουργία του διδύμου των επιτυχιών Ράιαν Μέρφι και Μπράντλεϊ Μπιούκερ, που μας έχει χαρίσει κάποιες από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων δεκαετιών, όπως το Glee, το American Horror Story, το Nip/Tuck και το American Crime Story.

Πρωταγωνιστούν: Άντζελα Μπάσετ (Αθηνά Γκραντ), Πίτερ Κράουζε (Μπόμπι Νας), Όλιβερ Σταρκ (Έβαν Μπάκλεϊ), Αίσα Χιντς (Ενριέτα Γουίλσον), Κένεθ Τσόι (Χάουι Χαν), Κόνι Μπρίτον (Άμπι Κλαρκ), κ.ά.

Τι θα δούμε στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Επεισόδιο 4 – Worst Day Ever – Δευτέρα 27 Ιουλίου

Ένα θανατηφόρο αεροπορικό δυστύχημα συγκλονίζει το Λος Άντζελες και ο Μπόμπι με την ομάδα του σπεύδουν να βοηθήσουν τους επιζώντες. Η Αθηνά αντιμετωπίζει τον πανικό και το χάος στο αεροδρόμιο. Η Άμπι πρέπει να αντιμετωπίσει μια σοβαρή κρίση της μητέρας της.

Επεισόδιο 5 – Point of Origin – Τρίτη 28 Ιουλίου

Κατά τη διάρκεια ενός παραδοσιακού ινδικού γάμου με εκατοντάδες καλεσμένους, ένα κτίριο καταρρέει και παγιδεύει στα συντρίμμια του πολλούς τραυματίες. Η Άμπι καταφέρνει επιτέλους να βρει τη μητέρα της. Ο Μπόμπι εξομολογείται το μεγαλύτερο και πιο ένοχο μυστικό του.

Επεισόδιο 6 – Heartbreaker – Τετάρτη 29 Ιουλίου

Τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μια «δημιουργική» πρόταση γάμου εν πτήσει παίρνει πολύ άσχημη τροπή. Ο Μπόμπι αναλαμβάνει ο ίδιος έξτρα βάρδια, για να μπορέσει ο Μπακ να πάει στο πρώτο ραντεβού του με την Άμπι. Κι εκεί όμως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καθόλου ομαλά. Η Αθηνά δίνει μάχη με τον χρόνο για να παραδώσει έγκαιρα ένα ανθρώπινο μόσχευμα.

Επεισόδιο 7 – Full Moon – Πέμπτη 30 Ιουλίου

Το Λος Άντζελες βρίσκεται κάτω από την επιρροή της πανσελήνου, που φαίνεται πως κάνει τους κατοίκους της πόλης να συμπεριφέρονται ακόμα πιο ανεξέλεγκτα από τις υπόλοιπες μέρες. Ο Μπόμπι και ο Μπακ αναλαμβάνουν να βοηθήσουν μια γυναίκα, όταν ο τοκετός της αρχίζει ξαφνικά στη μέση ενός μαθήματος γιόγκα. Η Άμπι βοηθά να λυθεί ένα μυστήριο, μετά από μια κλήση στην Άμεση Δράση που πήρε θανάσιμη τροπή. Η Αθηνά καλείται να επέμβει σε μια πιθανή διάρρηξη.

Επεισόδιο 8 – Karma’s a Bitch – Παρασκευή 31 Ιουλίου

Ένας ανυπόφορος χήρος, ένας αλαζονικός ιδιοκτήτης γυμναστηρίου και ένας ανυποψίαστος κλέφτης έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Ο Μπομπ μαθαίνει κάτι απροσδόκητο για τον εαυτό του, μετά τη συμμετοχή του σε μια εθελοντική αιμοδοσία. Η Αθηνά μιλά ανοιχτά στα παιδιά της και κάνει το πρώτο βήμα προς το διαζύγιο.