You are currently viewing 911 Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

911 Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

«9-1-1»: Μία συναρπαστική σειρά γεμάτη δράση και ένταση από τον ΣΚΑΙ σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση καθημερινά στις 00.00

Το «9-1-1» παρακολουθεί το υπεράνθρωπο έργο των ανθρώπων που καλούμε στις πιο τρομακτικές, τραγικές και σοκαριστικές στιγμές της ζωής μας: των πυροσβεστών, των αστυνομικών, των πρώτων ανταποκριτών κάθε είδους. Αυτών που έχουν καθήκον να μας σώσουν από τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Η σειρά είναι δημιουργία του διδύμου των επιτυχιών Ράιαν Μέρφι και Μπράντλεϊ Μπιούκερ, που μας έχει χαρίσει κάποιες από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων δεκαετιών, όπως το Glee, το American Horror Story, το Nip/Tuck και το American Crime Story.

Πρωταγωνιστούν: Άντζελα Μπάσετ (Αθηνά Γκραντ), Πίτερ Κράουζε (Μπόμπι Νας), Όλιβερ Σταρκ (Έβαν Μπάκλεϊ), Αίσα Χιντς (Ενριέτα Γουίλσον), Κένεθ Τσόι (Χάουι Χαν), Κόνι Μπρίτον (Άμπι Κλαρκ), κ.ά.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Επεισόδιο 4 – 2ος Κύκλος – Stuck – 10/8 

Σ’ αυτό το επεισόδιο, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης παλεύουν ακόμα με τον χρόνο για να διασώσουν όσο περισσότερους τραυματίες μπορούν από τα δύσκολα σημεία. Στο μεταξύ, η Αθηνά σκέφτεται σοβαρά να δεχτεί μια πρόταση για προαγωγή που θα την βγάλει όμως από την καθημερινή δράση.

Επεισόδιο 5 – 2ος ΚύκλοςAwful People – 11/8

Η Άμπι, που πάντα ήθελε να δει τα πρόσωπα που βρίσκονται στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής της Άμεσης Δράσης, αποφασίζει να ικανοποιήσει την περιέργειά της πηγαίνοντας σε περιπολία μαζί με την Αθηνά. Εν τω μεταξύ, η Ενριέτα πρέπει να βρει έναν τρόπο να κρατήσει την οικογένειά της ενωμένη.

Επεισόδιο 6 – 2ος Κύκλος – Dosed – 12/8

Οι διασώστες της Άμεσης Δράσης σπεύδουν στον τόπο ενός φοβερού ατυχήματος: ένα δημοσιογραφικό ελικόπτερο έπεσε ξαφνικά και οι τραυματίες χρειάζονται βοήθεια. Ταυτόχρονα όμως, και χωρίς να το θέλουν, γίνονται οι ίδιοι το θέμα ενός ενθουσιώδους δημοσιογράφου που βγαίνει στον αέρα για πρώτη φορά.

Επεισόδιο 7 – 2ος Κύκλος – Haunted – 13/8

Είναι και πάλι το βράδυ του Halloween, κι έτσι οι ομάδες διάσωσης έρχονται ξανά αντιμέτωπες με τα πιο παράξενα και ανατριχιαστικά περιστατικά. Ανάμεσά τους, και μια διάσωση σε νεκροταφείο! Εν τω μεταξύ, η Μάντι είναι σχεδόν σίγουρη πως δέχτηκε κλήση από έναν τουρίστα που έχει δηλωθεί ως εξαφανισμένος.

Επεισόδιο 8 – 2ος Κύκλος– Buck, Actually – 14/8

Ο Μπακ αρχίζει να ξαναβγαίνει ραντεβού αλλά φοβάται ακόμα μήπως επιστρέψει στις κακές συνήθειες που είχε πριν την Άμπι. Εν τω μεταξύ, τα επείγοντα περιστατικά δεν σταματούν ποτέ: μια γυναίκα κάνει μια μεγάλη απερισκεψία μέσα σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας προκειμένου να τραβήξει την προσοχή του άντρα της. Και ένα ζευγάρι εμπλέκεται σε τροχαίο την ημέρα του γάμου τους.