You are currently viewing Άπιστος: Το μυστικό του Αλί βγαίνει στο φως

Άπιστος: Το μυστικό του Αλί βγαίνει στο φως

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άπιστος, που θα προβληθεί την Παρασκευή 12/8, θα δούμε πως η Ασιγιά θα κάνει νέα αρχή, μακριά από τη Ραιδεστό.

Τα μεγάλα μυστικά αποκαλύπτονται ένα προς ένα. Ποιος θα βγει νικητής σε αυτό τον πόλεμο της αλήθειας με το ψέμα, της προδοσίας με την πίστη, της αγάπης με την απιστία; Μετά το ατύχημα της Ντερίν, η Ασιγιά κάνει μια νέα αρχή.

Άπιστος: Η Γκιονούλ λαμβάνει μια είδηση που θα τη συνταράξει

Μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον Αλί και την Νιλ, για να εργαστεί ως γιατρός στη μονάδα επειγόντων περιστατικών. Ο Βολκάν, από την άλλη, μένει πίσω στη Ραιδεστό για να αφιερωθεί στη φροντίδα της Ντερίν. Ένα ακόμα νέο κεφάλαιο ξεκινά στη ζωή της Ασιγιά. Όμως το μυστικό που κρύβει ο Αλί θα βγει στην επιφάνεια και θα την ταρακουνήσει για τα καλά. Δείτε sneak preview από το σημερινό επεισόδιο.

Άπιστος: Ο Βολκάν αναγκάζεται να πάρει μία μεγάλη απόφαση

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Βολκάν είναι αποφασισμένος να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στην Ασιγιά, κι έτσι μένει μακριά της όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Εν τω μεταξύ, η Ασιγιά ετοιμάζεται για μια νέα απόφαση για τον εαυτό της. Τέλος, τα γενέθλια του Αλί δημιουργούν μια απρόσμενη γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον