You are currently viewing Άπιστος: Ένας νέος γύρος αντιπαράθεσης ξεκινά

Άπιστος: Ένας νέος γύρος αντιπαράθεσης ξεκινά

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άπιστος, που θα προβληθεί την Πέμπτη 11/8, θα δούμε πως η μέρα των γενεθλίων του Αλί θα είναι αξέχαστη.

Ο Βολκάν είναι αποφασισμένος να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στην Ασιγιά, κι έτσι μένει μακριά της όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Εν τω μεταξύ, η Ασιγιά ετοιμάζεται για μια νέα απόφαση για τον εαυτό της. Τέλος, τα γενέθλια του Αλί δημιουργούν μια απρόσμενη γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον.

Στο πάρτι γενεθλίων του Αλί, στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί όλοι για να του ευχηθούν, μια έκπληξη θα κάνει αυτή την ημέρα πραγματικά αξέχαστη. Αργότερα, η αποκάλυψη της Ασιγιά για το ψέμα της  Ντερίν θα γίνει η αρχή για έναν νέο γύρο αντιπαράθεσης ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Οι αλήθειες που η Ασιγιά και η Ντερίν θέλουν να αποδείξουν η μία στην άλλη, μετατρέπονται σε μια ανελέητη αναμέτρηση ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Θα καταφέρει ο Βολκάν να σταματήσει αυτό τον πόλεμο; Δείτε sneak preview.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Ασιγιά είναι αποφασισμένη να χαλάσει το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος της, όσο κι αν αυτό απαιτεί να συγκρουστεί ξανά με την Ντερίν και την οικογένειά της. Θα καταφέρει αυτή τη φορά ο Βολκάν να εξηγήσει την αλήθεια στην Ασιγιά ή μήπως η αντιπαράθεση μεταξύ τους θα είναι η αρχή του τέλους;