You are currently viewing Άπιστος: Η Ντερίν περνάει δύσκολα στα χέρια των απαγωγέων της

Άπιστος: Η Ντερίν περνάει δύσκολα στα χέρια των απαγωγέων της

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άπιστος, που θα προβληθεί την Δευτέρα 15/8, θα δούμε πως η κυρία Γκιονούλ λαμβάνει μια είδηση που θα τη συνταράξει.

Ενώ η Ντερίν περιμένει απελπισμένη τη σωτηρία της, μια ακόμα συγκλονιστική εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα: εξαφανίζεται και η Ασιγιά. Εν τω μεταξύ, η κυρία Γκιονούλ λαμβάνει μια είδηση που θα τη συνταράξει.

Οι εξελίξεις που σημειώνονται στις έρευνες για τις δύο εξαφανισμένες γυναίκες, Ντερίν και Ασιγιά, φέρνουν στο φως διαρκώς νέα στοιχεία. Ο Βολκάν είναι αποφασισμένος για πρώτη φορά να πάρει τα ηνία στα χέρια του.

Η Ντερίν βρίσκει ξαφνικά μπροστά της την Ασιγιά. Είναι αυτή η ευκαιρία της να σωθεί; Ή μήπως η συνάντησή τους θα είναι αφορμή για μια ακόμα αντιπαράθεση, που θα οδηγήσει σε μεγάλη συμφορά; Δείτε Online όλα τα επεισόδια της εβδομάδας.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Ασιγιά μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον Αλί και την Νιλ, για να εργαστεί ως γιατρός στη μονάδα επειγόντων περιστατικών. Ο Βολκάν, από την άλλη, μένει πίσω στη Ραιδεστό για να αφιερωθεί στη φροντίδα της Ντερίν. Ένα ακόμα νέο κεφάλαιο ξεκινά στη ζωή της Ασιγιά. Όμως το μυστικό που κρύβει ο Αλί θα βγει στην επιφάνεια και θα την ταρακουνήσει για τα καλά.