You are currently viewing ELIF [13/12/18]: Τι συμβαίνει με την απαγωγή της Ελίφ;

ELIF [13/12/18]: Τι συμβαίνει με την απαγωγή της Ελίφ;

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Μελέκ είναι ευχαριστημένη για την αλλαγή στη συμπεριφορά της Αλιγιέ. Λυπάται όταν μαθαίνει τα δυσάρεστα νέα της Αρζού από τον Μελίχ. Η Μελέκ λέει στον Μελίχ τη Ζεϊνέπ πως η Αλιγιέ ξέρει την αλήθεια για την Ελίφ…

Στο σημερινό επεισόδιο η Αλιγιέ γνωρίζει ότι ο Νετζντέτ απήγαγε την Ελίφ και είναι συντετριμμένη. Όλοι ψάχνουν την Ελίφ και η Αλιγιέ θα πάει στον Νετζντέτ να ζητήσει εξηγήσεις και μόλις ο Νετζντέτ της πει πως το κορίτσι δεν είναι μαζί του, φεύγει. Οι άντρες του Νετζντέτ χάνουν την Ελίφ και εκείνος σε έξαλλη κατάσταση θα τους πει να μην επιστρέψουν χωρίς εκείνη. Αφήνει την Γκόντζα με την Αρζού στο νοσοκομείο και φεύγει.

Η Αρζού θα πάρει εξιτήριο και ο γιατρός της λέει να δει έναν ψυχολόγο όμως εκείνη δε δέχεται. Η Αρζού δεν επιθυμεί να γυρίσει στο κτήμα αλλά η Γκόντζα της ανεβάζει το ηθικό και της λέει πως πρέπει να επιστρέψει για την Τουγτσέ. Η Ελίφ κρύβεται τρομαγμένη σε μια αποθήκη αλλά όταν μετά από ώρες προσπαθεί να βγει, τραυματίζεται στο κεφάλι και χάνει τις αισθήσεις της. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να βρει τον Σελίμ και φοβάται πως κάτι κακό συμβαίνει αλλά δεν θέλει να αναστατώσει τη Μελέκ. Της λέει ψέματα πως ο Σελίμ είναι σε μια δουλειά. Όταν τελικά τον βρίσκει στο τηλέφωνο εκείνος το κλείνει βιαστικά και πλέον η Ζεϊνέπ είναι σίγουρη πως κάτι συμβαίνει στην Ελίφ. Ο Μουράτ συναντάει την Τουλαϊ και της λέει πως ο Βεϊσέλ είναι σε άσχημη κατάσταση και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη. Η Τουλάι όμως έχει πληγωθεί και του λέει πως θα φύγει από την πόλη. Τον συμβουλεύει μάλιστα να μη φερθεί και εκείνος άσχημα στη Φεριντέ. Ο Βεϊσέλ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Τουλάι. Ο Μουράτ του λέει πως δεν μπόρεσε να πείσει την Τουλάι και πως το ίδιο βράδυ θα φύγει. Ο Βεϊσέλ είναι λυπημένος και όταν τον βλέπει ο Μουράτ σκέφτεται έναν τρόπο για να φέρει τον πατέρα του και την Τουλάι κοντά… Στο επόμενο επεισόδιο όλοι στο κτήμα είναι αναστατωμένοι από την εξαφάνιση της Ελίφ και αποφασίζουν να ενημερώσουν την αστυνομία.