You are currently viewing Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Βαλέρια πουλάει τα χωράφια της στην Αγγέλα

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Βαλέρια πουλάει τα χωράφια της στην Αγγέλα

Στο επόμενο επεισόδιο, το 93ο, της σειράς “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” που θα προβληθεί την Τετάρτη 18/1, θα δούμε πως η Κατερίνα, πάλι, ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά, και ο Βάρσος της δίνει τη «λύση».

Ο Εγκέφαλος συνεχίζει να κινεί τα νήματα στον Πλάτανο με μαεστρία, ενώ η Καλλιόπη είναι έξαλλη με την κοροϊδία του Χαραλάμπη και τον εγκαταλείπει μια για πάντα. Η Βαλέρια πουλάει τα χωράφια της στην Αγγέλα, ενώ η Ζαφείρω δεν λέει να ξεκολλήσει από τον Θύμιο, που έχει αγανακτήσει και ζητάει βοήθεια από τη Χρύσα. Κι ενώ η Χρύσα προσπαθεί να της κάνει ένα τεστ για να μάθει αν έχει στ’ αλήθεια αμνησία ή τους κοροϊδεύει, η Μαριλού προσπαθεί να πείσει τον Τζώρτζη να πάνε στη Μυρτώ στην Ελβετία, μόνο που εκείνος ψηφίζει Πλάτανο δαγκωτό. Η Κατερίνα, πάλι, ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά, και ο Βάρσος της δίνει τη «λύση». Ποια είναι τα νέα σχέδια του Εγκέφαλου και τι σχέση μπορεί να έχει με αυτά η αστυνομική αρχή του τόπου; Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Ζαφείρω έχει αποφυλακιστεί λόγω… αμνησίας. Το μόνο που θυμάται είναι ο έρωτάς της για τον Θύμιο ή, τουλάχιστον, έτσι ισχυρίζεται. Ο Εγκέφαλος, πάλι, έρχεται στον Πλάτανο και ισχυρίζεται πως θέλει να κάνει νέους φίλους.