You are currently viewing Ο πρίγκιπας της φωτιάς: Όλα όσα θα δούμε αυτήν την εβδομάδα

Ο πρίγκιπας της φωτιάς: Όλα όσα θα δούμε αυτήν την εβδομάδα

Αυτήν την εβδομάδα στη σειρά Ο πρίγκιπας της φωτιάς, ο Στέλιος πηγαίνει στο ίδρυμα της Κάτιας Τσακίρη σχετικά με την υπόθεση του Άλκη, αλλά η συζήτηση καταλήγει εκρηκτικά και η συνάντηση τελειώνει άδοξα.

Ο Μίλτος ανακρίνει τον Κοντογιώργο σχετικά με την μοιραία νύχτα, της δολοφονίας του Μωραḯτη, αλλά εκείνος εμμένει στην κατάθεση που είχε δώσει και τότε. Ο Μίλτος λαμβάνει στο κινητό ένα βίντεο, που δείχνει τον Λαέρτη στο θερινό σινεμά του, με μια γυναίκα με καπαρντίνα, της οποίας η ταυτότητα δεν διακρίνεται. Ο Ηρακλής ενημερώνεται από τον Κοντογιώργο για τις ερωτήσεις που του έκανε ο Μίλτος για το παρελθόν. Ο Ηρακλής φεύγοντας από τη συνάντηση με τον Κοντογιώργο πυροβολείται από έναν άγνωστο.

Ο Λαέρτης μαθαίνει από την πυροσβεστική ότι το αυτοκίνητο του βρέθηκε καμένο σε μια αλάνα. Ο Στέλιος Αξιώτης πηγαίνει με τον μικρό Άλκη να ταΐσουν το αδέσποτο σκυλάκι, που φροντίζει ο Άλκης. Ο Ανδρέας επισκέπτεται τον Ηρακλή στο νοσοκομείο και του λέει ότι αυτός που τον πυροβόλησε ήθελε να στείλει κάποιο μήνυμα και δεν είναι ο Λαέρτης, όπως υποψιάζεται ο Ηρακλής. Ο Στέλιος ξαναπηγαίνει στο ίδρυμα της Κάτιας Τσακίρη για την υπόθεση του Άλκη, αλλά και οι δεύτερες εντυπώσεις δεν είναι καλύτερες από τις πρώτες. Ο Λαέρτης βρίσκει την Άννα έξω από το σπίτι της, για να τη διαβεβαιώσει ότι δεν έχει καμία σχέση με τους φόνους. Η Μάγια μαθαίνει για μια αλλαγή στη διαθήκη του Ανδρέα που την αναστατώνει.

Ο Ηρακλής αγριεύει όταν ο Μίλτος τον ρωτάει τί ανάμειξη μπορεί να είχε στο φόνο του Αλέξανδρου Μωραḯτη και αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις του. Ο Σταύρος, φοβούμενος για τον Μίλτο, λέει στον γιο του να είναι προσεκτικός στην έρευνα με τους Τσακίρηδες. Η Κάτια ενημερώνει τον Ανδρέα ότι η Άννα πήγε να δηλώσει παραίτηση. Ο Στέλιος προσπαθεί να πείσει τον τοξικομανή πατέρα του Άλκη, Μιχάλη, να παραχωρήσει την επιμέλεια του παιδιού. Ο Σταύρος εκφράζει τους φόβους του στον Θωμά πως ο Μίλτος κινδυνεύει από τους Τσακίρηδες. Ο Ανδρέα Τσακίρης καλεί την Άννα και της ζητά να ανακαλέσει την παραίτησή της. Η Κάτια Τσακίρη αρχίζει να γοητεύεται από τον Στέλιο.

Στο σπίτι των Τσακίρηδων επικρατεί αναστάτωση για τον πυροβολισμό του Νίκου Αθανασίου, έξω από την πόρτα τους. Η Άννα λαβαίνει ένα ακόμη ανώνυμο email που την ταράζει. Η Αστυνομία εντείνει τις έρευνες μιας και ο Αθανασίου δεν είναι ο μόνος που πυροβόλησαν την προηγούμενη νύχτα. Ο Ανδρέας και ο Ηρακλής αναρωτιούνται πως μπορεί να έμαθε η αστυνομία για την εμπλοκή τους στην υπόθεση Μωραḯτη. Η Άννα αποφασίζει να μην παραιτηθεί τελικά. Ο Σταύρος ρωτάει τον Θωμά αν πίσω από τους φόνους μπορεί να βρίσκεται… η Βέρα.