You are currently viewing «Αυτή η νύχτα μένει»: Η Νίτσα εκμυστηρεύεται το μυστικό της στον Γιώργη (τρέιλερ)

«Αυτή η νύχτα μένει»: Η Νίτσα εκμυστηρεύεται το μυστικό της στον Γιώργη (τρέιλερ)

Στο 101ο επεισόδιο, της σειράς “Αυτή η νύχτα μένει”, που θα προβληθεί απόψε  στις 22.40, θα δούμε πως η Μυρτώ κάνει το οριστικό βήμα για το μέλλον της προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια του Πόντικα.

Η κίνηση της ανήμπορης Ζέτας προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις που εμπλέκουν όλο και περισσότερους και εκεί που το αδιέξοδο πλησιάζει, είναι ο Άλκης που, με το επικίνδυνο παιχνίδι του, θα ξαναφέρει την ισορροπία και θα δώσει την τελική λύση. Η απελπισμένη κίνηση του Στρατή να πουλήσει το Όνειρο όχι μόνο αποτυγχάνει αλλά και οδηγεί τον κόσμο του μαγαζιού να σταθεί απέναντί του. Η Μυρτώ κάνει το οριστικό βήμα για το μέλλον της προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια του Πόντικα. Το «δώρο» του Αλέξανδρου στους συναδέλφους του θα ανοίξει την πόρτα για την καταιγίδα. Ο Ντόκος εισπράττει το αντίτιμο που του αναλογεί. Δείτε περισσότερα στο thess24.gr.

https://www.youtube.com/watch?v=mVEU-0CnYps&ab_channel=MakisMusictube

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Στέλιος προσπαθεί να διακρίνει την αλήθεια μέσα στον καταιγισμό των γεγονότων που προκαλεί η κατάθεση του Ντόκου και ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει τα αδιέξοδα της δικής του ζωής.