You are currently viewing ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Η Όλγα δέχεται κι άλλα ανώνυμα παζλ

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Η Όλγα δέχεται κι άλλα ανώνυμα παζλ

Στο επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Τρίτη 11/10, θα δούμε πως ο Γιώργος αρχίζει να υποψιάζεται την κρυφή ζωή της Όλγας…

Ο Άρης, αναστατωμένος απ’ τις πληροφορίες του Μιχάλη για τον Λεωνίδα, αποφασίζει να πάει μαζί του στην Αθήνα για να τον συναντήσει. Η Ελπίδα αντιδρά στις κατηγορίες του Στέφανου για τον Αλέξη. Εκείνος όμως επιμένει να την εκβιάζει να μείνει μαζί του. Ο Αντώνης ζητά απ’ τον Γιώργο να ερευνήσει για την ιδιωτική ζωή της Όλγας, αφού υποψιάζεται πως τον απατά.

Εκείνη δέχεται κι άλλα ανώνυμα παζλ, ενώ ο Χρήστος δίνει μια σημαντική πληροφορία στον Άρη για την Όλγα. Η Ελπίδα προχωρά σε αίτηση διαζυγίου, αλλά η ομολογία του Αλέξη για το ατύχημα που στέρησε τη ζωή του πελάτη του και οι εκβιασμοί του Στέφανου, τη φρενάρουν. Ο Γιώργος αρχίζει να υποψιάζεται την κρυφή ζωή της Όλγας, ενώ ο Άρης αντικρίζει με αγωνία τον νεαρό άντρα που μπορεί να είναι ο αδερφός του.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Στέφανος προσπαθεί να βάλει λόγια στον Κωστή για τον Άρη, για να τον πάρει με το μέρος του, αλλά ο Άρης καταφέρνει να δείξει ότι νοιάζεται πραγματικά κι έτσι να έρθει πιο κοντά και με την Ελπίδα.