You are currently viewing Σασμός: Ο Αντώνης ζητά από την Έλενα να του παραδώσει όσα στοιχεία έχει για τον Φαρμάκη (τρέιλερ+sneak preview)

Σασμός: Ο Αντώνης ζητά από την Έλενα να του παραδώσει όσα στοιχεία έχει για τον Φαρμάκη (τρέιλερ+sneak preview)

Στο 153ο επεισόδιο, της σειράς “Σασμός“,που θα προβληθεί απόψε στις 21.00  θα δούμε πως Αιμιλία και Αντώνης ανακαλύπτουν τη φυγάδευση της Έλενας από το ξενοδοχείο.

Η εξαφάνιση της Βασιλικής έχει προκαλέσει θύελλα. Ο Νικηφόρος παραμένει στο χωριό για να στηρίξει τον Μαθιό, ενώ ο Αστέρης αρχίζει και υποψιάζεται τον ρόλο του Φαρμάκη. Η Στέλλα που μιλά μαζί του μαθαίνει για το ερωτικό ενδιαφέρον του Ευθύμη προς τη Βασιλική. Ο Μαθιός από την άλλη νιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του μετά τη συνομιλία με τη Βασιλική που του περιγράφει ο Νικηφόρος.

Ο Λευτέρης προσπαθεί να εκμαιεύσει από τον Μανόλη τα όσα γνωρίζει για τη δολοφονία του Στεφανή. Την ίδια ώρα, η εξαφάνιση της Βασιλικής οδηγεί τον Μαθιό στην κατάρρευση. Η Καλλιόπη και ο Αστέρης προσπαθούν να του συμπαρασταθούν. Ο Αντώνης ζητά από την Έλενα να του παραδώσει όσα στοιχεία έχει για τον Φαρμάκη, εκείνος, ωστόσο, βρίσκεται για άλλη μια φορά, ένα βήμα μπροστά.

Παπάς και Καλλιόπη ανησυχούν μήπως κάνει κακό στον εαυτό της. Ο Λευτέρης από την άλλη ομολογεί στη Θοδώρα την αλήθεια για τον Οδυσσέα, ενώ Αιμιλία και Αντώνης ανακαλύπτουν τη φυγάδευση της Έλενας από το ξενοδοχείο. Καθώς ο Παύλος αναμετράται με τον Φαρμάκη, μια τυχαία συνάντηση με τον Νικολή θα οδηγήσει τον Αστέρη στη Βασιλική. Δείτε όλα τα επεισόδια στο  thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η εξαφάνιση της Βασιλικής, οδηγεί τον Μαθιό στην κατάρρευση. Η Καλλιόπη και ο Αστέρης προσπαθούν να του συμπαρασταθούν. Ο Αντώνης ζητά από την Έλενα να του παραδώσει όσα στοιχεία έχει για τον Φαρμάκη, εκείνος, ωστόσο, βρίσκεται για άλλη μια φορά, ένα βήμα μπροστά.