You are currently viewing Σασμός: Η Βασιλική προχωρά τις διαδικασίες του διαζυγίου (τρέιλερ+sneak preview)

Σασμός: Η Βασιλική προχωρά τις διαδικασίες του διαζυγίου (τρέιλερ+sneak preview)

Στο 151ο επεισόδιο, της σειράς “Σασμός“, που θα προβληθεί απόψε στις 21.00 θα δούμε πως η Έλενα επιστρέφει στην Κρήτη, έτοιμη να ανατρέψει τις ισορροπίες…

Η βραδιά των αρραβώνων στο σπίτι των Αγγελάκηδων συνεχίζεται με πολλές αποκαλύψεις, που προκαλούν διαφορετικές αντιδράσεις. Ο Μαθιός μετά τη νύχτα πάθους με τη Βασιλική νιώθει ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, εκείνη, όμως, έχει άλλα σχέδια. Η Βασιλική ανακοινώνει στον Μαθιό ότι προχωρά τις διαδικασίες του διαζυγίου, αφήνοντάς τον συντετριμμένο. Η Καλλιόπη δυσκολεύεται να αποδεχτεί την Αργυρώ ως μελλοντική νύφη της, παρά τις προσπάθειες των γύρω της να την πείσουν.

Ο Λευτέρης προειδοποιεί τον Ευθύμη για έναν επερχόμενο κίνδυνο κι εκείνος αντιδρά με απειλές. Η Έλενα επιστρέφει στην Κρήτη, έτοιμη να ανατρέψει τις ισορροπίες, αν δεν πάρει αυτό που θέλει από τον Ευθύμη. Ο Δημήτρης κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Παύλο και οι δυο φίλοι συνειδητοποιούν πως αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από όσα τους χωρίζουν. Την στιγμή, που ο Μανόλης δέχεται μια επίσκεψη που τον ταράζει, ο Μαθιός  έρχεται αντιμέτωπος με μία κατάσταση, που δεν μπορεί να διαχειριστεί…Δείτε όλα τα επεισόδια στο  thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως  η Καλλιόπη δυσκολεύεται να αποδεχτεί την Αργυρώ ως μελλοντική νύφη της, παρά τις προσπάθειες των γύρω της να την πείσουν. Ο Λευτέρης προειδοποιεί τον Ευθύμη για έναν επερχόμενο κίνδυνο κι εκείνος αντιδρά με απειλές.