You are currently viewing «Αυτή η νύχτα μένει»: Ο Σταματιάδης σκοπεύει να τινάξει τα πάντα στον αέρα

«Αυτή η νύχτα μένει»: Ο Σταματιάδης σκοπεύει να τινάξει τα πάντα στον αέρα

Στο 82ο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Πέμπτη 25/5/23 στις 22.40, θα δούμε πως η Ζέτα συνειδητοποιεί πόσο μόνη είναι για να αντιμετωπίσει το δικό της δύσκολο μέλλον.

Ενώ ο Χρήστος αγωνίζεται με κάθε τρόπο να κρατήσει τη Μαρίνα μακριά από τις έρευνες, η απόφαση της Φωτεινής θα του δώσει ένα ισχυρό χτύπημα. Ο Στέλιος αγωνιά για την πορεία των πραγμάτων που μπορεί να οδηγήσουν στην αποκάλυψη όλων των ένοχων σχέσεων με το Διαγόρα αλλά και την υπόθεση της Μυρτώς. Ο Σταματιάδης βάζει μπρος για ένα δημοσίευμα που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα . Η Μαρίνα θα ξαναδεί μια ελπίδα στο Στρατή, όμως εκείνος  έχει αλλού τη σκέψη του. Η Ζέτα συνειδητοποιεί πόσο μόνη είναι για να αντιμετωπίσει το δικό της δύσκολο μέλλον. Ο Άλκης καταλαβαίνει πως πρέπει να επισπεύσει την εκτέλεση του σχεδίου του. Δείτε στα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Εύη αγωνίζεται να βρει ένα τρόπο για να προστατεύσει τη μητέρα της, ο Στρατής, εκτός εαυτού, θα θελήσει να δώσει τη δική του λύση που όμως φέρνει τη Μαρίνα σε απόσταση βολής από τον Άλκη που καραδοκεί.