You are currently viewing «Αυτή η νύχτα μένει»:  Η αποκάλυψη της Ζέτας στη Βάσω αλλάζει δραματικά τα πράγματα για το Χρήστο

«Αυτή η νύχτα μένει»: Η αποκάλυψη της Ζέτας στη Βάσω αλλάζει δραματικά τα πράγματα για το Χρήστο

Στο 81ο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Τετάρτη 24/5/23 στις 22.40, θα δούμε πως ο Στρατής, εκτός εαυτού, θα θελήσει να δώσει τη δική του λύση…

Ο Άλκης εξαφανίζεται από προσώπου γης και ενώ όλοι τον αναζητούν η Διαμάντω απομένει να σπαράζει για την αναπάντεχη συμφορά προσπαθώντας ταυτόχρονα να συνεφέρει το παιδί της. Ο Αλέξανδρος, ο τελευταίος στον οποίο αποκαλύπτεται η παρουσία της ολοζώντανης Μαρίνας, οδηγείται στο να καταλάβει με οδυνηρό τρόπο όσα αδυνατούσε ως τώρα και να πέσει σε μια ανέλπιστη αγκαλιά.

Η αποκάλυψη της Ζέτας στη Βάσω αλλάζει δραματικά τα πράγματα για το Χρήστο. Ενώ η Εύη αγωνίζεται να βρει ένα τρόπο για να προστατεύσει τη μητέρα της, ο Στρατής, εκτός εαυτού, θα θελήσει να δώσει τη δική του λύση που όμως φέρνει τη Μαρίνα σε απόσταση βολής από τον Άλκη που καραδοκεί. Δείτε στα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Εύη κομματιάζει την καρδιά του Άλκη και τον σπρώχνει να παραδοθεί στην σκοτεινή του πλευρά. Η Ζέτα μάταια αγωνίζεται να συνεφέρει το Στρατή και η ανησυχία απλώνεται σε ολόκληρο το πλήρωμα του Ονείρου.