You are currently viewing O Παράδεισος των κυριών: Θα καταφέρει να γλιτώσει η Βικτώρια; (τρέιλερ+sneak preview)

O Παράδεισος των κυριών: Θα καταφέρει να γλιτώσει η Βικτώρια; (τρέιλερ+sneak preview)

Στο 110ο επεισόδιο της σειράς “Ο Παράδεισος των κυρίων”,  που θα προβληθεί απόψε στις 20.00, θα δούμε πως η Όλγα με τον Πάρη στριμώχνουν τον Αποστόλη για το θέμα του ακινήτου που στεγάζεται ο Παράδεισος.

Η Λιζετα προσπαθεί να πείσει τον Ντίνο να την αφήσει να φύγει με την Ειρηνούλα για την Αμερική και έχει την υποστήριξη από ανθρώπους που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Ο Μάρκος παίρνει μια μεγάλη απογοήτευση και περνάει μια μεγάλη ταραχή,  ενώ η Όλγα με τον Πάρη στριμώχνουν τον Αποστόλη για το θέμα του ακινήτου που στεγάζεται ο Παράδεισος. Ο Ντίνος έρχεται σε σύγκρουση με την Αμαλία για την απόλυση της  Μιράντας και τα προβλήματα για τη Φωφώ διογκώνονται. Ο Πασχάλης με την οικογένεια του αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και η Βικτώρια βρίσκεται εγκλωβισμένη στο σπίτι του Ζήση, θα καταφέρει να γλιτώσει; Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr. 

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Λιζέτα έρχεται αντιμέτωπη με την Ειρήνη και τα αποτελέσματα αυτής της αναμέτρησης μέλλεται να καθορίσουν τις εξελίξεις, ενώ συγχρόνως η Μιράντα με την Αμαλία έρχονται σε ρήξη και ο Ντίνος καλείται να αποδείξει ποιες είναι οι προτεραιότητές του.

Δείτε sneak preview 1

Δείτε sneak preview 2