You are currently viewing Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Λουλούδης γνωρίζει τη Βαλέρια και δηλώνει γοητευμένος

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Λουλούδης γνωρίζει τη Βαλέρια και δηλώνει γοητευμένος

Στο επόμενο επεισόδιο, το 147, της σειράς “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” που θα προβληθεί την Παρασκευή 7/4, θα δούμε πως η Χρύσα θέλει να γράψει το δικό της παραμύθι για το μωρό..

Ο Θοδωρής είναι πολύ απογοητευμένος από την Αγγέλα, που ήξερε για το παρελθόν του Πετράν και παρ’ όλα αυτά έκανε σχέση μαζί του, ενώ ο Παναγής είναι πολύ απογοητευμένος από τον Σίμο, που τους είπε ψέματα για το λαχείο. Απογοητευμένες είναι και η Φιλιώ με τη Σύλβια όμως, γι’ αυτό που τους έστησαν ο Ηλίας με τον Σώτο. Την ίδια ώρα, ο Λουλούδης γνωρίζει τη Βαλέρια και δηλώνει γοητευμένος, κάνοντας τον παπά μας πυρ και μανία.

Κι ενώ η Χρύσα θέλει να γράψει το δικό της παραμύθι για το μωρό, ο Χαραλάμπης θέλει να γράψει… ιστορία, συλλαμβάνοντας όσους εμπλέκονται στην υπόθεση του Φαμπερζέ. Πώς θα αντιδράσει η Τούλα όταν μάθει όλη την αλήθεια για τον Σίμο; Τι θα απαντήσει η Φιλιώ στην πρόταση που έχει να της κάνει ο Ηλίας; Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως το μωρό έχει αρχίσει να τους βγάζει όλους νοκ άουτ, αφού κλαίει ασταμάτητα, έτοιμος να αρχίσει να κλαίει είναι κι ο Σίμος όμως, αφού οι αποκαλύψεις συνεχίζονται και η Τούλα με τη Μάρμω συνειδητοποιούν ότι οι πρωτοκλέφτες του Φαμπερζέ ήταν τα αδέρφια Μπομπότη.