You are currently viewing Ξεκινάει ο 2ος κύκλος της ELIF – Δείτε όλες τις εξελίξεις των νέων επεισοδίων

Ξεκινάει ο 2ος κύκλος της ELIF – Δείτε όλες τις εξελίξεις των νέων επεισοδίων

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς Elif, ξεκινάει τη Δεύτερα 8 Οκτωβρίου. Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια;

Στον 2ο κύκλο, η βραδιά του γάμου της Ζεϊνέπ και του Σελίμ μετατρέπεται σε εφιάλτη για όλους! Το όπλο, που βρίσκεται στα χέρια της Αρζού και του Ερκούτ, εκπυρσοκροτεί και η Ζεϊνέπ τραυματίζεται σοβαρά και δίνει μάχη για να κερδίσει τη ζωή.

Άλλη μια τραγωδία όμως χτυπάει την οικογένεια Εμιρόγλου, ο Κενάν είναι νεκρός! Στην κηδεία του Κενάν εμφανίζεται ο Νετζντέτ, ο πατέρας της Αρζού,
ο οποίος έχει ένα μεγάλο μυστικό. Ένα μυστικό, που μόνο ο Κενάν γνώριζε και τώρα δεν κινδυνεύει να το μάθει κανείς άλλος.

Η Μελέκ νιώθει τρομερές τύψεις γιατί δεν πρόλαβε να πει στον Κενάν πως η Ελίφ είναι κόρη του. Λίγο αργότερα όμως η Μελέκ ανακαλύπτει πως ο Κενάν ζει και τον φροντίζει για να γίνει καλά.

Η Αρζού συλλαμβάνεται με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας της Ζεϊνέπ. Σύντομα αποφυλακίζεται και επιστρέφει στο κτήμα με στόχο να ξεφορτωθεί την Ελίφ αλλά και τον πιεστικό πρώην αγαπημένο της, τον Σερντάρ. Ο Σερντάρ θέλει να ζήσει πια μαζί με την κόρη του Τουγτσέ και την Αρζού.

Όλοι πια στην οικογένεια Εμιρόγλου γνωρίζουν ότι η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν. Όλοι, εκτός από τον ίδιο. Η Ιπέκ, κουρασμένη από τα ψέματα και τις
ίντριγκες, αποφασίζει να φύγει και γράφει ένα γράμμα στον Κενάν, αποκαλύπτοντάς του την αλήθεια. Ο Κενάν θυμώνει με τη Μελέκ επειδή του έκρυψε την αλήθεια.

Τη μέρα, που η Ελίφ κατευθύνεται στο κτήμα για να ενωθεί με τον πατέρα της, συμβαίνει ένα τροχαίο και το κοριτσάκι χάνει τη μνήμη του. Κάποιοι τη βρίσκουν να περιπλανιέται μόνη της και τη φροντίζουν αλλά στη συνέχεια τη βάζουν να πουλάει χαρτομάντηλα στους δρόμους.

Η εξαφάνιση της Ελίφ, επηρεάζει όλη την οικογένεια Εμιρόγλου και είναι αβάσταχτη για τη Μελέκ και τον Κενάν. Ο Κενάν δέχεται ένα δεύτερο σοκ όταν ανακαλύπτει πως η Τουγτσέ δεν είναι βιολογικό του παιδί. Όμως την αγαπάει σαν να είναι δικό του παιδί και δεν είναι διατεθειμένος να την αφήσει στην Αρζού και τον Σερντάρ.

Η εξαφάνιση της Ελίφ οδηγεί τη Μελέκ στην τρέλα και νοσηλεύεται για λίγο καιρό σε νευρολογική κλινική. Η Ελίφ δεν θυμάται ποια είναι και οι άνθρωποι, που την έχουν βρει, την εκμεταλλεύονται και τη βάζουν να ζητιανεύει. Ο Κενάν κάνει ό,τι μπορεί για να βρει την κόρη του και δίνει και μια μεγάλη αμοιβή. Η Ελίφ το σκάει από τον άντρα, που τη βάζει να ζητιανεύει και βρίσκει καταφύγιο σε ένα ζευγάρι, τον Μουχσίν και τη Νουρτέν.

Ο Μουχσίν αγαπάει την Ελίφ σαν κόρη του αλλά η Νουρτέν τη βασανίζει. Όταν η Νουρτέν ανακαλύπτει ότι η Ελίφ είναι κόρη του πλούσιου Κενάν Εμιρόγλου, πηγαίνουν μαζί στο κτήμα για να την παραδώσει και να πάρει τα λεφτά. Όμως
εκεί τους υποδέχεται η Αρζού. Η Νουρτέν δεν εμπιστεύεται την Ελίφ στην Αρζού και φεύγει αλλά πλέον η Αρζού γνωρίζει ότι η μικρούλα είναι ζωντανή.

Η Αρζού προσπαθεί με κάθε τρόπο να πάρει την Ελίφ από τα χέρια της Νουρτέν και του Μουχσίν αλλά δεν τα καταφέρνει. Η απληστία της Νουρτέν όμως θα σταθεί μοιραία για το ζευγάρι καθώς θα χάσουν τη ζωή τους σε ένα τροχαίο, που προκαλεί η Αρζού.

Η οικογένεια μαθαίνει πως η Ελίφ είναι ζωντανή και η ελπίδα να ξαναδεί το παιδί της βοηθάει τη Μελέκ να συνέλθει και να αρχίζει να την ψάχνει. Ο Κενάν και η Αρζού επιτέλους χωρίζουν.

Θα καταφέρει η Μελέκ και ο Κενάν να συναντήσουν την κόρη τους Ελίφ; Θα καταφέρουν οι τρεις τους να γίνουν αυτό που πάντα ονειρευόντουσαν, μια ευτυχισμένη οικογένεια;