You are currently viewing Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να πει την αλήθεια στην Ευγενία

Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να πει την αλήθεια στην Ευγενία

Στο 111ο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς ¨ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ”, που θα προβληθεί την Τρίτη 7 Μαρτίου, θα δούμε πως η αστυνομία εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη του Ιάσονα και της Αλεξάνδρας.

Η εισαγγελέας καλεί τον Μάρκο και τη Μαργέτα στο γραφείο της για να καταθέσουν. Γίνεται πολύ πιεστική, κυρίως με την Μαργέτα, καθώς πιστεύει πως είχε κι η ίδια κάποια συμμετοχή στην απόδραση του γιού της. Παράλληλα οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη του Ιάσονα και της Αλεξάνδρας. Η Μαργέτα, θα αναλάβει τα ηνία της εταιρίας του Ιάσονα και αυτά που θα ανακαλύψει θα τη φέρουν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να πει την αλήθεια στην Ευγενία και να δώσει ένα τέλος στο γάμο τους. Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Μάρκος κρύβεται και περιμένει το αυτοκίνητο του Ιάσωνα να περάσει. Βλέπει όμως μόνο τα Μαργέτα μέσα στο αυτοκίνητο και τη σημαδεύει με το όπλο για να του πι πού έχουν πάει. Εκείνη την ώρα έρχεται η χωροφυλακή.