You are currently viewing MY STYLE ROCKS – GALA: Ποια θα καταφέρει να πείσει με την εμφάνισή της και την ερμηνεία της;

MY STYLE ROCKS – GALA: Ποια θα καταφέρει να πείσει με την εμφάνισή της και την ερμηνεία της;

Σήμερα το βράδυ είναι το Gala του My style Rocks. Σήμερα οι κοπέλες εκτός από τις στυλιστικές τους ικανότητες μας θα μας δείξουν και τις φωνητικές τους, υποδυόμενες το δικό τους αγαπημένο Singer Icon!

Τη βραδιά αυτή το πλατό του «MY STYLE ROCKS – GALA» γεμίζει με stars του ελληνικού πενταγράμμου όπως την Πάολα, την Πέγκυ Ζήνα και την Τάμτα αλλά και τη μεγάλη ντίβα Μαρία Κάλλας. Δεν λείπουν φυσικά και τα αστέρια της διεθνής μουσικής σκηνής όπως οι: Μπιγιονσέ, Μπρίτνει, Ριάννα, Εϊμι Γουαϊνχάουζ και Μάικλ Τζάκσον.
Στη θέση του 4ου «κριτή» η Μελίνα Μακρή η οποία και θα τραγουδήσει στη σκηνή του “My style rocks” ξεσηκώνοντας τις διαγωνιζόμενες και την κριτική επιτροπή. Παράλληλα θα ερμηνεύσει και ένα τραγούδι με το συγκρότημα INCO.

Ποια θα καταφέρει να πείσει με την εμφάνισή της και την ερμηνεία της: η Έφη Αναστασοπούλου ως Μαρία Κάλλας, η Χριστίνα Παπαδέλλη ως Ριάννα, η Βικτώρια Καρύδα ως Μάικλ Τζάκσον ή η Κάτια Πλούμη ως Πάολα;

Ποια θα είναι η τυχερή που θα σώσουν τα κορίτσια; Ποια θα είναι η απόφαση της κριτικής επιτροπής για την εβδομαδιαία αποχώρηση; Και ποια θα είναι η τυχερή που θα φύγει με την επιταγή των 2500 ευρώ;
Θα το μάθουμε απόψε το βράδυ.