You are currently viewing Άγρια Γη: Ο Άρης λέει όλη την αλήθεια στην Ελπίδα

Άγρια Γη: Ο Άρης λέει όλη την αλήθεια στην Ελπίδα

Στο επόμενο επεισόδιο, το 103ο της σειράς “ΑΓΡΙΑ ΓΗ”, που θα προβληθεί την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, θα δούμε πως η Ελπίδα αποφασίζει να βοηθήσει τον Άρη να μαθευτεί η αλήθεια, με τον όρο όμως, να φύγει μακριά της.

Ο Άρης συντρίβεται απ’ την απαίτηση της Ελπίδας να εγκαταλείψει το κτήμα. Ενώ το θέμα του παιδιού της Εύας έχει αναστατώσει για τα καλά τη σχέση Μάνου και Νάντιας. Ο Αντώνης ζητά απ’ τη Ρένα να ξανασκεφτεί τον χωρισμό τους κι αυτό δείχνει να έχει μια πρώτη θετική ανταπόκριση. Ο Μάνος αποκαλύπτει στον Άρη την ύπαρξη του παιδιού και το δίλλημά του. Ο Μιχάλης προτείνει στον Άρη να πει όλη την αλήθεια στην Ελπίδα κι ο Άρης το κάνει. Η Ελπίδα συγκλονίζεται διαβάζοντας την ομολογία του Χρήστου και κατηγορεί ευθέως την Όλγα, κρύβοντάς της όμως τον ρόλο του Άρη.

Η Όλγα θορυβείται πολύ, χωρίς ωστόσο να υποψιάζεται ότι κι ο Ορέστης είναι μέρος του σχεδίου της αποκάλυψής της. Η Ελπίδα αποφασίζει να βοηθήσει τον Άρη να μαθευτεί η αλήθεια, με τον όρο όμως, να φύγει μακριά της. Ο Στέφανος υποψιάζεται σοβαρά ότι η Ζωή κάτι κρύβει κι εκείνη το καταλαβαίνει. Ο Μάνος ζητάει τεστ dna από την Εύα, ενώ η Όλγα αντιμετωπίζει έναν νέο, απρόσμενο κίνδυνο. Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr. 

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Γιώργος έρχεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Αντώνης του λέει πως θέλει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με τη Ρένα. Στέφανος και Ζωή έρχονται όλο και πιο κοντά, ωστόσο μια συνομιλία του με τον Θωμά, τον κάνει να ανησυχήσει, πως κάτι δεν πάει καλά.