You are currently viewing Σασμός: Ο Παύλος μαθαίνει για την σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ (τρέιλερ+sneak preview)

Σασμός: Ο Παύλος μαθαίνει για την σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ (τρέιλερ+sneak preview)

Στο 68o επεισόδιο της σειράς “Σασμός“, που θα προβληθεί απόψε στις 21.00, θα δούμε πως ο Μανόλης δεν μπορεί να συγχωρέσει το γεγονός πως ο αδελφικός του φίλος φλέρταρε την κοπέλα που του άρεσε και το κλίμα αναμεταξύ τους είναι βαρύ.

Ο Λευτέρης μαθαίνει από τον πατέρα της Ρέας πως ήταν έγκυος όταν σκοτώθηκε και σκέφτεται με ποιο τρόπο μπορεί να αξιοποιήσει αυτήν την πληροφορία. Η Τζένη ομολογεί στην Θοδώρα το ψέμα της σχετικά με την εγκυμοσύνη και της ενοχές που νιώθει, αποφασίζει όμως να αποκαλύψει στον Νικηφόρο την αλήθεια. Στο μεταξύ ο Μανόλης δεν μπορεί να συγχωρέσει το γεγονός πως ο αδελφικός του φίλος φλέρταρε την κοπέλα που του άρεσε και το κλίμα αναμεταξύ τους είναι βαρύ.

Η Κατερίνα προσπαθεί να βοηθήσει τον Παντελή με την Άννα να τα ξαναβρούν αλλά η Άννα είναι ακόμη πικραμένη. Ο Αστέρης προσπαθεί να μάθει από τον Τόλη για ποιο λόγο η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να προσεγγίσει την Άσπα. Την ίδια στιγμή ο Παύλος πηγαίνει στον Σταύρο  να τον προειδοποιήσει πως θα τον βρει αντιμέτωπο, εάν αποφασίσει να πάρει την επιμέλεια του παιδιού. Ο Σταύρος θυμώνει και αποκαλύπτει στον Παύλο πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση.

Μια παρεξήγηση προκύπτει ανάμεσα στον Παύλο και την Καλλιόπη που είναι σίγουρη ότι ο Παύλος κρύβεται πίσω από τον Φαρμάκη. Ο Σταύρος φοβάται για την αντίδραση του Παύλου μετά τις αποκαλύψεις. Η Νάντια εγκαθίσταται στο σπίτι του Μαθιού ενώ ο Νικηφόρος με το Μανόλη ξεκινάνε τα θερμοκήπια ψυχραμένοι.  Η Αργυρώ προσπαθεί ν’ αποφύγει τον Αστέρη αλλά είναι πάνω απ’ τις δυνάμεις της. Η Βασιλική καταφεύγει στην Καλλιόπη για βοήθεια, ενώ ο Τόλης πιέζεται από παντού ν’ αποκαλύψει το γράμμα που κρύβει. Η Νάντια προσφέρεται να βοηθήσει το Μαθιό με τον Ευθύμη. Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr. 

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Λευτέρης μαθαίνει για το παρελθόν του Φαρμάκη και της Ρέας από τον πατέρα της, ενώ οι υποψίες του Αντώνη για τους λόγους που οδήγησαν στην μετάθεσή του, πυκνώνουν.

Δείτε το τρέιλερ

Δείτε sneak preview