You are currently viewing Σασμός: Η ρήξη στη σχέση του Σταύρου και της Αργυρώς είναι αγεφύρωτη  (sneak preview + trailer )

Σασμός: Η ρήξη στη σχέση του Σταύρου και της Αργυρώς είναι αγεφύρωτη (sneak preview + trailer )

Στο σημερινό επεισόδιο,το 32ο, θα δούμε πως η γιαγιά Ειρήνη αμφιταλαντεύεται, αν πρέπει να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για τον γάμο της με τον Μάρκο.

Ο Σταύρος, μετά και την τελευταία εξαφάνιση της Αργυρώς, είναι σίγουρος πια πως συναντιέται ερωτικά με τον Αστέρη κι αυτό δημιουργεί μεγάλο ρήγμα στο ζευγάρι. Ο Μαθιός και η Βασιλική από την άλλη, περνάνε τις ωραιότερες μέρες της ζωής τους σαν νεόνυμφοι, κλεισμένοι για τρεις μέρες στο σπίτι, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης κανονίζει να φύγει άμεσα για την Γερμανία, ενώ ο Αντώνης ψάχνει μάταια απαντήσεις από τον Παπά Μιχάλη.

Ο Δημήτρης εξετάζει την Καλλιόπη και όλοι ανακουφίζονται, όταν ακούν πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Έτσι, ο Αστέρης αποφασίζει να φύγει κανονικά για Μόναχο και αποχαιρετά τους δικούς του, ενώ αφήνει για το τέλος την Αργυρώ, που την επισκέπτεται στο ξενοδοχείο. Την ίδια ώρα, φεύγει και ο Σταύρος για τα Γιάννενα. Η Αργυρώ, όμως, βασανίζεται για το φευγιό του Αστέρη. Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Αστέρης κανονίζει να φύγει άμεσα για την Γερμανία, πράγμα που στεναχωρεί ιδιαίτερα την Καλλιόπη, με συνέπειες στην υγεία της.

Δείτε το sneak preview

Δείτε το τρέιλερ