You are currently viewing ELIF: Τα χεράκια της Ελίφ είναι πληγωμένα από τις δουλειές του σπιτιού

ELIF: Τα χεράκια της Ελίφ είναι πληγωμένα από τις δουλειές του σπιτιού

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, ο Μελίχ παλεύει με τον άντρα, που προσέλαβε η Αρζού για να τον σκοτώσει και τον αφοπλίζει. Ρωτάει τον άντρα για την Ελίφ αλλά εκείνος δεν ξέρει τίποτα. Ο Μελίχ επιστρέφει στο κτήμα. Η Αλιγιέ θυμώνει όταν διαπιστώνει ότι η Αρζού έλειπε πάλι από το σπίτι.

Η Αρζού επιστρέφει σπίτι και τσεκάρει το cd αλλά είναι άδειο. Σκέφτεται όμως ότι έχει ξεφορτωθεί για πάντα τον Μελίχ και σοκάρεται όταν εκείνος της τηλεφωνεί και της λέει να έρθει στην κεντρική πόρτα. Καθώς μιλάνε, έρχεται ο Κενάν και μπαίνουν όλοι μέσα στο σπίτι. Ο Μελίχ έχει το cd μαζί του και λέει στην Αρζού πως αν δεν του πει που είναι η Ελίφ όλοι στο σπίτι θα παρακολουθήσουν το περιεχόμενο του cd.

Η Αρζού πηγαίνει στην αποθήκη να ρωτήσει τον Ερκούτ για το που βρίσκεται η Ελίφ και η Σεϊντά την ακολουθεί, συνειδητοποιεί ότι ο Ερκούτ κρύβεται στο κτήμα και ακούει τη συζήτηση τους. Ο Σελίμ αναζητάει τον Ερκούτ στο πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά κανείς δεν ξέρει που είναι. Τα χεράκια της Ελίφ είναι πληγωμένα από τις δουλειές του σπιτιού. Η Σουκράν πηγαίνει να αγοράσει μια αλοιφή.

Η Μελέκ πηγαίνει στο σπίτι της Σουκράν, ελπίζοντας να βρει κάποιο στοιχείο. Βρίσκει φωτογραφίες της Σουκράν με τα παιδιά της μόνο. Ο Σελίμ, η Ζεϊνέπ και η Γκιουλνούρ την ακολουθούν. Η Μελέκ λιποθυμάει ξανά και τη μεταφέρουν αμέσως στο νοσοκομείο. Ο Βεϊσέλ συναντάει ξανά την Τουλάι. Η γυναίκα εντυπωσιάζεται όταν ο Βεϊσελ της λέει πως μεγάλωσε μόνος τα παιδιά του…