You are currently viewing Άπιστος: H Ασιγιά ανατρέπει τα δεδομένα γιά όλους

Άπιστος: H Ασιγιά ανατρέπει τα δεδομένα γιά όλους

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άπιστος, θα δούμε πως τα σχέδια της Ασιγιά φέρνουν ρήξη στη σχέση του Βολκάν και της Ντερίν με νέα δράματα και τοξικές συμπεριφορές.

Ο χωρισμός και η απόφαση της παραμονής της Ασιγιά αλλάζει εξ ολοκλήρου τους όρους του παιχνιδιού. Η ίδια είναι αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να παρέμβει ξανά στη ζωή της και ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα της ηθικής της συμπεριφοράς. Η Ντερίν βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με τη μητέρα της κι αυτό τις αποδυναμώνει ολοένα και περισσότερο στα μάτια του Βολκάν.

Η διαμάχη κορυφώνεται και η κάθε πλευρά χρησιμοποιεί τα πιο δυνατά της μέσα. Πού θα οδηγήσει αυτή η χρόνια έχθρα; Τα σχέδια της Ασιγιά φέρνουν ρήξη στη σχέση του Βολκάν και της Ντερίν με νέα δράματα και τοξικές συμπεριφορές. Η ίδια απολαμβάνει την κατάσταση και ετοιμάζει μεθοδικά τα επόμενα βήματά της. Δείτε sneak preview.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η απάτη γρήγορα αποκαλύπτεται και ο Αράς βρίσκει και τον μάρτυρα που θα αθωώσει την Ασιγιά, αποκαλύπτοντας την αλήθεια. Η Ασιγιά καταφέρνει να στρέψει το παιχνίδι υπέρ της για καλό σκοπό κι έτσι, να μπορέσει ήρεμη να αρχίσει ξανά τη ζωή της.