You are currently viewing ΕΛΙΦ: Τα μυστικά της Κιγιμέτ έρχονται στο φως

ΕΛΙΦ: Τα μυστικά της Κιγιμέτ έρχονται στο φως

Στο επόμενο επεισόδιο της ΕΛΙΦ, το 1144ο, που θα προβληθεί την Δευτέρα 19/9, θα δούμε πως ο Σαφάκ φεύγει από το σπίτι για λίγο.

Τα πράγματα πρόκειται να γίνουν περίπλοκα στην έπαυλη καθώς η Χουμεϊρά τελικά ανακαλύπτει τα μυστικά της Κιγιμέτ και αποφασίζει να έρθει αντιμέτωπη μαζί της. Η Κιγιμέτ είναι αποφασισμένη να μείνει στην έπαυλη.

Ο Κερέμ κάνει συμφωνία για μια νέα συνεργασία, με την οποία η Ράνα διαφωνεί εντελώς. Αυτή η νέα ευκαιρία προκαλεί μεγάλο ενθουσιασμό στον Kερέμ και την ομάδα του. Ο Σαφάκ φεύγει από το σπίτι για λίγο. Αυτή η κατάσταση επηρεάζει τη σχέση της Ζουλιντέ, του Σαφάκ και του Εμιρχάν…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Μελέκ αποφασίζει να μοιραστεί, όσα άκουσε από τον Κερέμ, με την Ασλί και εκείνη τηλεφωνεί στη συνέχεια αμέσως στον Κερέμ. Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ δεν μπορούν να βρουν τίποτα στη γειτονιά της Κιγιμέτ και απελπίζονται. Τελικά βρίσκουν μια γυναίκα που γνωρίζει την Κιγιμέτ. Η γυναίκα δεν θυμάται πολλά αλλά τους δίνει μερικές συγκλονιστικές πληροφορίες. Η Κιγιμέτ έχει έναν γιο! Η Ασλί συναντά τον Κερέμ και εκείνη διαμαρτύρεται έντονα για τις υποθέσεις, που έκανε εις βάρος της. Ο Κερέμ δεν μπορεί να πει τίποτα, νιώθει τύψεις και μετανιώνει που δεν την εμπιστεύτηκε. Δείτε Online τα επεισόδια.