You are currently viewing ΕΛΙΦ: Ο Μαχίρ θέλει να κόψει κάθε επαφή με τη μητέρα του

ΕΛΙΦ: Ο Μαχίρ θέλει να κόψει κάθε επαφή με τη μητέρα του

Στο επόμενο επεισόδιο της ΕΛΙΦ, το 1143ο, που θα προβληθεί την Παρασκευή 16/9, θα δούμε πως η Μελέκ αποφασίζει να μοιραστεί, όσα άκουσε από τον Κερέμ, με την Ασλί και εκείνη τηλεφωνεί στη συνέχεια αμέσως στον Κερέμ.

Η Μελέκ κρυφακούει τη συζήτηση του Κερέμ και της Χουμεϊρά για την Ασλί. Ο Κερέμ λέει στην αδελφή του ότι νιώθει τύψεις επειδή κατηγόρησε την Ασλί νομίζοντας ότι είχε σχέση. Η Μελέκ διστάζει να μοιραστεί αυτές τις πληροφορίες με την Aσλί. Η Χουμεϊρά αποφασίζει να πάει στην πατρίδα της Κιγιμέτ μαζί με τον Λεβέντ για να μάθει ό,τι μπορεί αλλά δεν λένε τίποτα σε κανέναν. Η Kιγιμέτ κάνει ένα κόλπο στον Mαχίρ για να τον πείσει να συναντηθεί μαζί της.

Η Μελέκ αποφασίζει να μοιραστεί, όσα άκουσε από τον Κερέμ, με την Ασλί και εκείνη τηλεφωνεί στη συνέχεια αμέσως στον Κερέμ. Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ δεν μπορούν να βρουν τίποτα στη γειτονιά της Κιγιμέτ και απελπίζονται. Τελικά βρίσκουν μια γυναίκα που γνωρίζει την Κιγιμέτ. Η γυναίκα δεν θυμάται πολλά αλλά τους δίνει μερικές συγκλονιστικές πληροφορίες. Η Κιγιμέτ έχει έναν γιο!

Η Ασλί συναντά τον Κερέμ και εκείνη διαμαρτύρεται έντονα για τις υποθέσεις, που έκανε εις βάρος της. Ο Κερέμ δεν μπορεί να πει τίποτα, νιώθει τύψεις και μετανιώνει που δεν την εμπιστεύτηκε. Ο Μαχίρ συναντιέται με την Κιγιμέτ για τελευταία φορά και σπάει όλους τους δεσμούς μεταξύ τους. Δεν θέλει να μπλέξει άλλο στα κακοήθη σχέδιά της. Ο Κερέμ εξομολογείται τον έρωτά του για την Ασλί. Θα μπορέσει όμως η Ασλί να τον συγχωρήσει;

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Χουμέιρα μιλάει στον Λεβέντ και σχεδιάζουν να κάνουν ένα ταξίδι για να μάθουν περισσότερα για το παρελθόν της Κιγιμέτ. Η Κιγιμέτ ακούει μια συζήτηση ανάμεσα στη Mελέκ και τη Χουμεϊρά. Φοβάται και προσπαθεί να συμπεριφερθεί με ευγένεια και χαρά. Προσκαλεί τον Λεβέντ για δείπνο και εκεί επαινεί τη Χουμεϊρά. Δείτε Online τα επεισόδια.