You are currently viewing ΕΛΙΦ: H Φικρέτ βλέπει το βίντεο που ήρθε στα χέρια της

ΕΛΙΦ: H Φικρέτ βλέπει το βίντεο που ήρθε στα χέρια της

Στο επόμενο επεισόδιο της ΕΛΙΦ, το 1108ο, θα δούμε πως ο Τουφάν μιλάει απειλητικά απέναντί ​​της και υπενθυμίζει στη Λέμαν τη συμφωνία τους.

Η Γκαρίς είναι τόσο λυπημένη επειδή ο αρραβωνιαστικός της την απατά. Ο Μαχίρ τηλεφωνεί στη μητέρα του και της λέει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για αυτήν, προς το παρόν. Η Φικρέτ βλέπει το βίντεο που της στέλνουν ξανά και ξανά.

Ο Σαφάκ μιλάει στον Εμιρχάν για τη σημασία του να είσαι καλός άνθρωπος. Η Ζουλιντέ λέει στη Λεμάν τι συνέβη στο σχολείο του Εμιρχάν με τον Τουφάν. Η Λεμάν πηγαίνει στον Τουφάν και του ζητάει να τους αφήσει ήσυχους και να φύγει από εκεί. Ο Τουφάν μιλάει απειλητικά απέναντί ​​της και υπενθυμίζει στη Λέμαν τη συμφωνία τους.

Η Λέμαν είναι αναγκασμένη να σιωπήσει. Η Λεμάν νιώθει την ανάγκη να χαρίσει στη Ζουλιντέ το διαμαντένιο δαχτυλίδι της. Έτσι, η Ζουλιντέ και η Λεμάν έρχονται κοντά σαν μητέρα με κόρη για πρώτη φορά.

Ο Μαχίρ πηγαίνει στη φυλακή να δει τη Μελέκ και της λέει ότι υπάρχει πιθανότητα να αποφυλακιστεί… Δείτε Online τα επεισόδια.