You are currently viewing ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Η Φωτεινή κάνει μια ανακάλυψη που στρέφει τις υποψίες της προς στον Μιχάλη…

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Η Φωτεινή κάνει μια ανακάλυψη που στρέφει τις υποψίες της προς στον Μιχάλη…

Στο επόμενο επεισόδιο, το 120ο,της αγαπημένης σειράς “ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ” που θα προβληθεί την Παρασκευή 2/12, θα δούμε πως η Κάτια και ο Γεράσιμος ξεκινάνε την προετοιμασία του καλλιτεχνικού φεστιβάλ και προτείνουν στη Λίζα να συμμετάσχει.

Ο Τίμος, με τη βοήθεια του Ευθύμη, καταστρώνει ένα σχέδιο για να φέρουν στη Δρακόνησο τον πλαστογράφο των εγγράφων που τον ενοχοποιούν. Η Κλειώ προσπαθεί να εξηγήσει τα στοιχεία που άφησε πίσω του ο Σταύρος. Η Κάτια και ο Γεράσιμος ξεκινάνε την προετοιμασία του καλλιτεχνικού φεστιβάλ και προτείνουν στη Λίζα να συμμετάσχει. Η Δέσποινα εκμυστηρεύεται στον Νικόλα πως σχεδιάζει να πάρει διαζύγιο από τον Τίμο. Η Φωτεινή καλεί τη Μάνια στο γραφείο της, για να της παραδώσει τα χρήματα της επένδυσης.

Ανακαλύπτει, όμως, έντρομη πως ο φάκελος με τα μετρητά έχει εξαφανιστεί από την τσάντα της. Η Λίζα ενημερώνεται για το νέο σχέδιο του Στέφανου, αλλά δε δείχνει πρόθυμη να το ακολουθήσει. Η πρώτη μέρα του Νικόλα στο οινοποιείο δεν πηγαίνει και πολύ καλά, όπως ήλπιζε. Η συμπεριφορά του Ιωάννη απέναντι στον Χρόνη κάνει τη Βασιλική, έξαλλη! Η Φωτεινή κάνει μια ανακάλυψη που στρέφει τις υποψίες της προς στον Μιχάλη… Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Κάτια, βλέποντας μια φωτογράφηση που κάνει η Ελένη στη Βασιλική, επινοεί ένα σχέδιο που θα συμβάλει στην αύξηση του τουρισμού στο νησί. Η Μάνια ξεναγεί τον Νικόλα στο οινοποιείο και του εξηγεί τα καθήκοντα που θα έχει, μόλις αναλάβει τη θέση του επιστάτη.