You are currently viewing ΜΟΛΙΣ ΧΤΕΣ: Ο Μιχάλης θα πάει κρυφά να δει την Κατερίνα και άθελά του θα τη στρέψει εναντίον του

ΜΟΛΙΣ ΧΤΕΣ: Ο Μιχάλης θα πάει κρυφά να δει την Κατερίνα και άθελά του θα τη στρέψει εναντίον του

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Μόλις χθες » θα δούμε πως ο Μιχάλης και ο Στέφανος συνεργάζονται εναντίον του Σπύρου και προσπαθούν να προστατεύσουν τη Λουίζα.

Η κόντρα της Λουίζας και του Σπύρου για την επιμέλεια της Κατερίνας συνεχίζεται όλο και πιο έντονα καθώς ο Σπύρος πλέον δεν φοβάται να αποκαλύψει τον πραγματικό του εαυτό. Ο Μιχάλης και ο Στέφανος συνεργάζονται εναντίον του Σπύρου και προσπαθούν να προστατεύσουν τη Λουίζα. Ο Χρήστος είναι διαλυμένος ψυχολογικά και αποφασίζει να χωρίσει την Κέλλυ. Ο Μιχάλης θα πάει κρυφά να δει την Κατερίνα και άθελά του θα τη στρέψει εναντίον του. Ο Ιάσονας συγκρούεται για πρώτη φορά ανοιχτά με τον Αντώνη. Λένε όσα δεν έχουν πει χρόνια τώρα, αλλά αυτή η σύγκρουση θα αποβεί μοιραία.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Έλενα εκβιάζει τον Μιχάλη να την δεχτεί πίσω, αλλιώς θα καταθέσει στο δικαστήριο υπέρ του Σπύρου. Η Κορίνα είναι έξαλλη με τη μητέρα της που έδιωξε τον Αντώνη από το σπίτι και έρχονται σε σύγκρουση. Ο Αντώνης ζητάει από τη Μαρία να του δώσει ακόμα μία ευκαιρία.