You are currently viewing «Αυτή η νύχτα μένει»: Η Βρεττώ αγωνίζεται να κατευνάσει τις εντάσεις μέσα στο σπίτι

«Αυτή η νύχτα μένει»: Η Βρεττώ αγωνίζεται να κατευνάσει τις εντάσεις μέσα στο σπίτι

Στο επόμενο επεισόδιο, το 36ο, της σειράς “Αυτή η νύχτα μένει” που θα προβληθεί την Παρασκευή 3/2, θα δούμε πως η σύλληψη του Μίλτου αναγκάζει το Στέλιο να προσπέσει στο Χρήστο που, για να αποφασίσει, προσμετρά κόστος και κέρδος.

Η Βρεττώ ανακαλύπτει το ψέμα της Φωτεινής ενώ ο Χρήστος θα δεχτεί «χτύπημα» από την Εύη που μεγαλώνει τη λύσσα του για το Βαρδάρη.  Ο Γιώργης συνεχίζει να πολιορκεί την Νίτσα κι ο Τάσος είναι βαρύς γιατί αύριο παντρεύεται. Κι εκείνο που θα του συμβεί και θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του, κανείς δεν το είχε φανταστεί. Η σύλληψη του Μίλτου αναγκάζει το Στέλιο να προσπέσει στο Χρήστο που, για να αποφασίσει, προσμετρά κόστος και κέρδος. Ο Πόντικας γίνεται στήριγμα της Μυρτούς στην οδυνηρή της παρουσία στον ιατροδικαστή.

Η μέρα του γάμου του Τάσου φθάνει και ο Γιώργης ζητά από τη Νίτσα να τον συνοδεύσει ενώ ο αναστατωμένος Τάσος αποκαλύπτει την παράφορη συνάντηση του με την άγνωστη γυναίκα στο «Όνειρο». Η Ζέτα παρατηρεί τις παράξενες αντιδράσεις της φίλης της μετά την τελευταία νύχτα. Η Βρεττώ αγωνίζεται να κατευνάσει τις εντάσεις μέσα στο σπίτι και το μένος του Χρήστου για τον Βαρδάρη. Η τελευταία κίνηση του Παπαδόπουλου φαίνεται πως πια δένει χειροπόδαρα τον Στρατή. Δείτε τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Νίτσα οδηγεί τη Μυρτώ σε ένα δρόμο χωρίς γυρισμό κι ο Αλέξανδρος είναι αποφασισμένος να σηκώσει το ανάστημά του στον Διαμάντη. Εκείνος προσπαθεί να σώσει το παιδί του, μα όλοι έχουν καταλάβει πια ότι πρόκειται για τέρας.