You are currently viewing Άγριες Μέλισσες: 10 + 15 φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες: 10 + 15 φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες, Η Ασημίνα και η Μυρσίνη θα έρθουν σε σύγκρουση. Ο Νικηφόρος πιάνει στα πράσα τον Κωνσταντή με τη Δρόσω.

Ο Βόσκαρης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η Σοφούλα θα τα βάλει με την Ελένη και θα αγνοήσει τον Άγγελο που προσπαθεί να της ανοίξει τα μάτια. Ο Κωνσταντής, προς έκπληξη όλων, θα υπερασπιστεί τη Δρόσω που δέχεται προσβολές από συγχωριανούς της. Τι θα συμβεί όταν τους πιάσει ο Νικηφόρος στα πράσα; Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

9
10
11
12
13
14
15
16

Ο Δούκας, ενώ προετοιμάζει το έδαφος για να γίνει πάλι βασιλιάς του κάμπου, θα βρεθεί μπροστά στον Θέμελη. Ο Μελέτης περνάει χρόνο με τη Ζωρζέτ, προκαλώντας τη ζήλια της Πηνελόπης. Ο Γραμματικός ενημερώνει την Ελένη πως πρέπει να βρούνε κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Βόσκαρη, όταν η εμφάνιση κάποιου στο αστυνομικό τμήμα θα φέρει τα πάνω κάτω.

1
2
3
4
5
6
7
8

Η Ασημίνα και η Μυρσίνη θα έρθουν σε σύγκρουση

Η Δρόσω είναι χαρούμενη που θα δουλέψει στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της Ουρανίας, αλλά για ακόμα μια φορά, ο Τάκης θα της χαλάσει τη χαρά. Η Ασημίνα και η Μυρσίνη θα έρθουν σε σύγκρουση μετά από μια απόφαση που έχει να κάνει με τον Σέργιο. Ο Βόσκαρης καταφέρνει να εμπλέξει την Ελένη στον φόνο του Γεωργαλά και ο Νέστορας αποφασίζει να προχωρήσει σε μια πράξη αυτοθυσίας για να την σώσει. Που θα οδηγήσει η πράξη αυτοθυσίας του Νέστορα και ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Βόσκαρη; Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

17
18
19
20
21
22
23
24
25

Η Ασημίνα και η Δρόσω αναγκάζονται να βάλουν για λίγο στην άκρη όσα τους χωρίζουν, για χάρη της αδερφής τους. Ο Γραμματικός προσπαθεί να πείσει τη Μαδούρου να καταθέσει εναντίον του Βόσκαρη. Ο Μελέτης αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα με τη Ζωρζέτ. Πώς θ’ αντιδράσει η Πηνελόπη;