You are currently viewing Η γη της ελιάς: «Θα μάθουν όλοι ποια πραγματικά είσαι»

Η γη της ελιάς: «Θα μάθουν όλοι ποια πραγματικά είσαι»

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Ο Ιάκωβος ανακοινώνει στην Αντιγόνη ότι ο γιατρός του είπε πως θα ζήσει άλλους έξι μήνες. Πως θα αντιδράσει εκείνη;

Στο επεισόδιο της Παρασκευής θα δούμε πως Λυκούργος και η Χάιδω ανακοινώνουν στον Φίλιππο ότι θέλουν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους. Δείτε το τρέιλερ πατώντας στην παρακάτω εικόνα:

Στα προηγούμενα επεισόδια που προβλήθηκαν αυτήν την εβδομάδα, είδαμε πως ο Στάθης αναγκάζεται να κλείσει συμφωνία με τον Δημοσθένη, η οποία δεν είναι καθόλου συμφέρουσα, ενώ μέρα με τη μέρα συνειδητοποιεί ότι του λείπει η Εύα. Η Αθηνά βρίσκει ένα όπλο στο γραφείο του Ιπποκράτη και παραξενεύεται. Η Ιουλία και ο Γιώργης απογοητεύονται ακόμα μια φορά που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί, με την Ιουλία να του ανακοινώνει πως δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε εξωσωματική. Η μόρφωση της Αλκμήνης κομπλάρει τον Πότη, ο οποίος στρώνεται και πάλι στο διάβασμα για να την εντυπωσιάσει. Η μετανάστευση του Στέφανου οδηγεί την Αρετή στο απροχώρητο και αποφασίζει να προσποιηθεί ότι παθαίνει έμφραγμα, για να τον κρατήσει δίπλα της. Η Μυρτάλη συναντά τυχαία την Αρετή, τα αίματα ανάβουν και οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν πολύ σκληρές κουβέντες.