You are currently viewing Άγριες Μέλισσες: 20+3 εικόνες από τα νέα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες: 20+3 εικόνες από τα νέα επεισόδια

Οι εξελίξεις από αύριο στις Άγριες Μέλισσες, είναι καθηλωτικές. Σας παρουσιάζουμε 23 φωτογραφίες από τα επεισόδια που θα παίξουν στη σειρά αυτήν την εβδομάδα.

Η Ελένη θα επιστρέψει στο σπίτι της μετά από έξι χρόνια. Η μεσαία της αδερφή την υποδέχεται με μεγάλη συγκίνηση και αγάπη. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. Ο Δούκας μαζί με τον Μελέτη αποφασίζουν να βρούνε την Ελένη και να λύσουν το πρόβλημα μια και καλή.

3
4
5
7

Η Ασημίνα συμφωνεί να βοηθήσει τη Δρόσω και ζητάει από την Ελένη να μη την ψάξει. Ο Κωνσταντής, επηρεασμένος από τη συνάντησή του με τη Δρόσω, έχει ν’ αντιμετωπίσει τη Δόμνα που δεν σκοπεύει να τον χάσει. Ο Δούκας θα κάνει μια επαγγελματική πρόταση στους γιους του, αλλά αυτήν τη φορά θα βρει απέναντί του τον Κωνσταντή. Ο Θέμελης υποψιάζεται το μυστικό της Ανέτ ενώ ο Αλέξης κάνει πρόταση γάμου στην Πηνελόπη και την ξαφνιάζει.

8
9
10
11
12

Η ειλικρίνεια της Πηνελόπης θα φέρει τα πάνω-κάτω στη σχέση της με τον Αλέξη, αλλά αυτή τη φορά η Πηνελόπη δε θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Η Ανέτ και ο Σωκράτης ανοίγουν, πλέον, τα χαρτιά τους και τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια. Ο Κωνσταντής αποφασίζει, για πρώτη φορά, να μη βοηθήσει τα σχέδια του Δούκα ενώ αναγκάζεται να συμφωνήσει ότι ο γάμος του με τη Δόμνα θα γίνει τον επόμενο μήνα.

13
14
15
16
17

Η Πηνελόπη και ο Αλέξης αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Ελένη θα δεχτεί στο σπίτι της μια αναπάντεχη επίσκεψη από τη Μυρσίνη. Το ίδιο βράδυ έξω από το καμπαρέ «Χαβάη» μια απόπειρα δολοφονίας θα ταράξει, γι’ ακόμα μια φορά, τη σχέση της Δρόσως και του Τάκη.

18
19
20
21
23
52-53-54-55
image
image
image