You are currently viewing Γιάννης Βασιλώττος: Το βιογραφικό και η ηλικία του Μπάμπη από τις Άγριες Μέλισσες

Γιάννης Βασιλώττος: Το βιογραφικό και η ηλικία του Μπάμπη από τις Άγριες Μέλισσες

  • Post author:
  • Post category:Gossip

Ο Γιάννης Βασιλώττος είναι ένα από τα νέα πρόσωπα τις αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Ξεχωρίζει ήδη και έχει αγαπηθεί από το κοινό στο ρόλο του ως Μπάμπης. Διαβάστε το βιογραφικό του και δείτε την ηλικία του παρακάτω.

Ο Γιάννης Βασιλώττος έχει γεννηθεί στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο χωριό Μαριτσά. Γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 1992. Είναι 28 ετών. Είναι ηθοποιός και μουσικός. Παίζει κιθάρα, πιάνο, τραγούδι, κρουστά όργανα, λύρα κρητική. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

snapshot
snapshot2
snapshot4

Σε μικρή ηλικία φάνηκε η κλίση του στην τέχνη και την αγάπη του για τη μουσική. Πήγε σε μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο και εκεί έμαθε κιθάρα, πιάνο, κρητική λύρα, κρουστά όργανα, και φωνητική. Στα 19 του μετακόμισε στην Αθήνα έχοντας σκοπό να ακολουθήσει τη μουσική και το τραγούδι. Το 2011-2013 σπούδασε φωνητική στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια και για δύο χρόνια έκανε Live εμφανίσεις στην Ρόδο. Τον παροτρύνουν να ασχοληθεί με το θέατρο χωρίς εκείνος να έχει κάποια σχέση. Έτσι το 2015 παίρνει την απόφαση να δώσει εξετάσεις και ξεκινάει σπουδές του στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «ΠΡΑΞΗ ΕΠΤΑ» απ’ όπου αποφοιτά το 2018. Το 2017 αφού η υποκριτική τον έχει κερδίσει παρακολουθεί ένα σεμινάριο υποκριτικής τέχνης πάνω στο «Σύστημα Stanislavsky» και την «Μέθοδο» του “Αctors studio”. Έπειτα από την αποφοίτησή του από την δραματική σχολή ξεκινά μία συνεχή ενασχόληση ως μουσικός και ηθοποιός σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση. Δείτε εδώ αναλυτικά τις δουλειές στις οποίες συμμετείχε.

snapshot5
snapshot7
snapshot8
snapshot9
snapshot17
snapshot22
snapshot23
snapshot35
snapshot36
snapshot38
snapshot39