You are currently viewing Μπέσυ Μάλφα: «Δεν κυνήγησα ποτέ την επιτυχία στη ζωή»

Μπέσυ Μάλφα: «Δεν κυνήγησα ποτέ την επιτυχία στη ζωή»

  • Post author:
  • Post category:Gossip

Το «Shirley Valentine», έρχεται στο Θέατρο Αριστοτέλειον από 17 έως 27 Ιανουαρίου, με τη Μπέσυ Μάλφα να πρωταγωνιστεί σε έναν εκπληκτικό μονόλογο και τον Αλέξανδρο Ρήγα να κάθεται στην σκηνοθετική καρέκλα.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στο thesstheater.gr και στην Ολυμπία Σαλαγιάννη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις μάχες που χει δώσει για κάθε έργο που συμμετείχε. Συγκεκριμένα είπε: “Δε μπορεί να υπάρξει αγαπημένος ρόλος και θα σας πω γιατί. Είναι σαν να μου λέτε αν μπορώ να ξεχωρίσω τα παιδιά μου. Εγώ δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω, τα λατρεύω και τα τρία το ίδιο. Είναι πάρα πολύ παράξενο όλο αυτό. Και όπως κάθε παιδί είναι διαφορετικό, έτσι και κάθε έργο είναι διαφορετικό. Εγώ είμαι η δουλειά μου και δεν είμαι κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπετε. Πιθανόν να είμαι πιο εσωστρεφής απ’ όσο δείχνω. Αγαπώ πάρα πολύ όλα τα έργα που έχω παίξει και όλους τους ρόλους που έχω ερμηνεύσει και δε μπορώ να τους ξεχωρίσω. Γιατί, έδωσα μάχη για κάθε έργο που συμμετείχα. Δε μπορώ να πω ότι ήμουν μία ηθοποιός που τα είχε όλα εύκολα. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για κάθε φράση που είπα ως ηθοποιός.”

Επίσης σε ερώτηση για το τι είναι αυτό που διδάχτηκε κυνηγώντας την επιτυχία στη ζωή, η Μπέσυ Μάλφα απάντησε: “Δεν κυνήγησα ποτέ την επιτυχία στη ζωή. Απλά έτυχε. Αυτό που διδάχτηκα και το διδάχτηκα από τους γονείς μου είναι ότι κυνηγούσα πάντα το όνειρο μου και προσπαθούσα να το πραγματοποιήσω, ό,τι και αν ήταν αυτό. Τα όνειρα μας είναι πολλά, μικρά και καθημερινά.”